Sehän menee sillai että kun me lähdetään liikenteeseen niin mikään ei mene niin kuin pitäisi.... no perjantai aamuna kaikki vastusti taas lähtemistä ja päästiin matkaan 3 tuntia myöhemmin mitä oli suunniteltu. No ei siinä mitään, vitsailtiin että eihän meidän tarvitse olla vasta kuin klo 9 lauantai aamuna messarin pihalla... no ei ehkä olisi kannattanut... autosta katosi vedot tuossa hieman ennen Jyväskylää ekan kerran ja sitten lopullisesti Joutsan nurkilla.... Joutsaan jätti johtotähti, safiralla jätkä lähti!

Ei muuta kuin vuokra-auto alle ja kohti Helsinkiä. Todettiin että mietitään kotimatkaa sitten sunnuntaina....Lauantaina Dana sai sitten kehässä sileän ERIN ja siihen loppui tittelin tavoittelu. Yhtään lohtua ei tuonut Rudin PU 3 sijoitus....sen verran oli "kiire" hotellille että jäi sitten arvostelukin hakematta... Uuno oli PU4 ja Heta sai ERIN.

Sunnuntaina päivä aloitettiin bretonikehällä. Rudi hieman petrasi, PU 2. Iltapäivällä Dana oli PN2 ja sai sertin mutta kun mikään ei riitä jos lähtee tittelin hakuun cheeky Huonoille ei hävitty ja taso säilyi ; molemmat koirat saivat ERIT molempina päivinä. Uuno oli PU 3 ja Heta PN 3 kera sertin.

Viikonlopun pelasti Ladyn AVO 2 kokeesta! Nyt on käyttöluokkaan oikeuttavat tulokset kasassa pikku mustalla! Hienoa ja onnittelut Juhalla! Ei muuta kuin jalostusrekisteri anomusta vetämään smiley