On ollut sen verran hektistä tämä meidän talon elämä että ei ole juuri koneen eteen ehtinyt istahtaa. Tässä sitten kuulumisia tiivistettynä.

Lauantaina 29.3 oli tarkoitus mennä koirien kanssa "kotipelloille" ajamaan mönkijällä, mutta peltoteitä ei oltukaan aurattu lumimyräkän jäljiltä. Loppputulos oli se että me Emmin, Tocan, Colan, Robin ja Papun kanssa kierrettiin lenkki sitten kävellen. Tai no ei sitä ihan kävelemiseksi voi sanoa, kun uppoaa hankeen jokaisella askeleella puolta reittä myöten...mutta hauskaa oli sekä koirille että emännillä. Saunahiki oli taattu.

Sunnuntaina 30.3 teimme vaan hieman tottista ja noutoa kotipihalla. Perusasentoa, muutaman askeleen seuraamista, maahanmenoa ja luoksetuloa. Cola astui remmiin myös, kun näyttää korvat kadonneen pentujen myötä...tai tarkemmin ottaen kuulo niistä korvista...

Maanantaina pennut täyttivät jo sen 6 viikkoa, yhyy. Viimeinen täysi viikko enää jäljellä ja sitten kakarat lentävät pesästä. Onneksi ilmat lämpenivät hieman että saatiin kunnolla vauhtiin ulkoilun opettelu. Aamupalaksi pennut saivat uuden menún ; spagettia ja jauhelihakastiketta. Olivat kuin Kaunotar ja Kulkuri elokuvasta, kun söivät spagettia toinen toisesta päästä ;)

Illalla olikin sitten edessä madotus ja voi niitä ilmeitä. Niki nauraa makeasti pennuille ja matkii ilmeitä vielä pari seuraavaa päivää. Tässä taas 6 viikon painot

Majaniemen Daim Cola "Kerttu"  2400g

Majaniemen Dazzle Cola "Kaapo" 2900 g

Majaniemen Dias Cola "Kaisa" 2395 g

Majaniemen Decca Cola "Kaino" 2325g

Majaniemen Dummle Cola "Kauko" 2920 g

Majaniemen Demon Cola "Kusti" 2970 g

Majaniemen Devil Cola "Kyösti" 3890 g

Majaniemen Dream Cola "Kyllikki" 3000 g

Majaniemen Dizzy Cola "Keiju" 2890 g

Majaniemen Dimma Cola "Kielo" 3400 g

Majaniemen Duffy Cola "Konsta" 2815g

Viikon edetessä aamukuviot ovat alkaneet muodostua uudelleen. Herätystä olen "väkisin" siirtänyt vaille kuudesta vaille seitsemään. Tai eihän siinä vinkumisessa voi itse nukkua...Seitsemän aikaan kun lasken lauman ulos niin siellä vierähtää sitten se puoli tuntia. Ulko-ovi pitää eka aukaista selälleen ja sitten vasta pentulaatikon ovi. Pennuilla on ihan oma kiitorata mikä johtaa suoraa ulos. Ulkona on mukavaa kun siellä on tilaa, uusia tutkimattomia paikkoja ja mmmm, maukkaita naudanluita. Niitä on mukava mennä syömään ihan isojen koirien kiusaksi.

Pennut ovat aika hyvin oppineet että kakalla käydään ulkona. Heti kun heräävät niin eikun ulos niin päivän aikana saattaa olla pari kolme kakkaa laatikossa. Pikku pissejä nyt tulee mutta se kuuluu asiaan.

Cola on ollut päivällä hetkittäin tarhassa, kun ei taaskaan meenaa lopettaa tuota imetystä lainkaan. Miten sitä voi lähteä omaan kotiin jos on vielä ihan tississä kiinni. Olen antanut vain syöttää juuri sen verran että tissit ovat hieman vajuneet. Leikkiä mamma tykkää kyllä pentujen kanssa, mutta sujuvasti vaihtaa leikkimisen tissutteluhetkeen. Papu ja Robi ovat onneksi hoitaneet leikittäjän virkaa hyvästi. Ovat myös hellästi opettaneet pennuille mitä saa tehdä ja mitä ei. Kyösti kun on erikoistunut toisten häntien vetämiseen... ja Cola ei sano tästä mitään.

Torstaina pääsimme onneksi Papun kanssa tokotreeneihin. Neiti yllätti taas sekä ohjaajan että kouluttajan oppimalla uusia asioita hetkessä. Vielä kun ohjaaja oppisi tokoa...

Viikonloppuna onkin Bretonikerhon kokous ja Teuvo menee sinne "edustamaan" meidän porukkaa. Itse hoitelen tätä koko jengiä vielä viimeisen viikonlopun ja sunnuntain lupasin mennä mätsäriin tuomariksi.