Papu ja Cola ovat nimittäin olleet poissa vahvuudesta kun ovat reissaamassa Ruotsissa lintujen perässä. Samassa völjyssä ovat myös Remi ja Sulo. Robin ja Qiran kanssa ollaan sitten vaan käyty ulkoilemassa ja tehty noutotreeniä siinä sivussa. Aglílityn puolella aloitin myös Qiran kanssa uusiin esteisiin tutustumisen ; keinu ja kepit ovat työn alla seuraavana. Putki on jo niin kiva ja tuttu kaveri.

Iloisia tuloksia on viikkoon mahtunut myös ; Majaniemen Allspice Cola, tutummin vaan meidän oma Peto totetutti mamman toiveet ja listasi itsensä A-luokkaan. Lonkat siis lausuttu tuloksella A/A. Vaikka neidin meno on ollut kaikkea muuta kuin puhtaan näköistä mutta niinhän se oli Cola-mammalla samoin vielä tuossa iässä.

Majaniemen Honey Nougat "Pipa" on myös kuvattu ja tuloksia odotellaan. Silmälausunto Pipalla oli terve. Hyvä, hyvä.

Ja juhlittiin meillä viikolla 10-vuotis syntymäpäivääkin oikein kakun kera kun Tocalle tuli tosiaan 22.9 jo mittariin 10-vuotta. Tuntuu että vasta haettiin pieni lelukoiran näköinen karvapallo kotiin. Kiitos Liisalla tästä ihanasta miekkosesta joka on antanut meille niin paljon. Maailman uskollisin mamman pikkupoika!

Rudi ja Qira aloittivat viime sunnuntaina pentukurssin ja sinne mennään taas huomenna. Etsitään molemmille kuulolaitteeseen pattereita ja ennenkaikkea pääsevät näkemään muitakin kuin vain omia tuttuja koiruuksia ja saavat vieraiden ihmisten käsittelyä. Jospa sitten kohta uskaltaisi mennä pentunäyttelyyn hulttioiden kanssa.

Hirvenmetsästys alkoi onneksi tänään ; pääsee meidän Otto-poika myös oikeisiin töihin. Otto on sananmukaisesti meidän Otto-poika kun on Juhan isän karjalankarhukoira joka asuu meillä. Kyllä aloitusta onkin odotettu ulvomalla aamuisin parin viikon ajan kopinkatolla....ihan vaan kyselen täällä että eikö jo mentäisi.... Otto pitääkin meidän kaikki koirat hirvenlihan maussa kiinni aina koko vuoden ajan.

Mutta nyt aamupalalle ja sitten ulos. Ilma näyttää taas niin houkuttelevalta - saa tehtyä syksyn pihatyöt pois siinä toivossa että tulisi pian ja paljon lunta!