Tellu siis jatkaa näytelmäpuolella siitä mihin viimeksi jäi - tänään Iisalmen kansainvälisestä näyttelystä saldona serti, cacib ja rop Cool Kotikenttä etu on käytetty hyödyksi! Hyvä te!

Muita kuulumisia lisää kunhan saa unta palloon ensin. Mökillä oltiin koko jengin kanssa uimassa iltapäivästä asti. Syö mehut isommastakin ihmisestä kun ui ja saunoo, ui ja saunoo ja syö hyvin siinä välissä ja vielä ui ja saunoo. Rannassa olikin tungosta kun siellä oli minun lisäksi 6 koiraa, Niki ja Emmi. Nuka tyytyi makaamaan laiturilla ja ottamaan aurinkoa. Mutta voiko kesälomaa paljon paremmin viettää kuin olla peilityynen järven rannassa, katsoa kun koirat ja ihmislapsi uivat ja molskivat ja nauttivat elämästä. Siinä kummasti hermo lepää...

Ja ennenkaikkea olemme saaneet oman Robinsonin takaisin- vesipeto on palannut. Onneksi löysimme herraa piinanneen korvatulehduksen ja saimme oikeat lääkkeet. Mutta ei uskoisi että tulehdus on vain syvällä korvassa, korvaan kun katsoi niin ei huomannut mitään. Eikä Robi puistanut päätään edes normaali oloissa. Jospa se elämä alkaisi voittaa nyt!