Lauantaina ilma oli mitä mainioin ja niinpä suuntasimme ajamaan mönkijällä ja paistamaan makkaraa. Toca, Robi ja Papu nauttivat juosta pitkin hankia mitkä kantoivat koiraa ja Nikiäkin. Minä en tosin pysynyt pinnalla kuin konttaamalla...

Nuotiolla istuessa Robi alkoi pyörimään kuusikossa siihen malliin että arvasin jäniksen haisevan. Koira oli koko ajan näköetäisyydellä ja niinpä ajattelin katsoa tilanteen loppuun. Eikä aikaakaan kun sieltä se tuli jänis suussa. Oli vissiin jänismiehillä mennyt jänis hukkaan. No, retoni tuo kaiken löytämänsä saaliin kotiinkantona.

Sunnuntaina käytiin sitten koko porukalla treenaamassa agilityä, kontakteille ja kepeille varmuutta, aidoilla käännöksiä ja kiertoja sekä takana leikkaamista. Vanha pappa Toca pääsi myös hyppäämään minikorkeutta ;)

Maanantaina aikuisten koirien kanssa otettiin vaan nopeat noutotreenit. Robi ja Cola noutivat kokonaista teertä ja Papukin jo reippaasti lähes tulkoon puolikasta lintua. Ennen kaikkea tarttuminen varmistuu koko ajan ja noudettavaan saa tulla jo lisää painoakin. Ja luovutus on ainakin tällä hetkellä pommin varmaa.

Pennutkin täyttivät jo 4 viikkoa ja kalenteri kääntyi "miinukselle"- pennut ovat nyt meille enää vähemmän aikaa kuin mitä ovat tähän mennessä olleet. Päivät juoksevat koko ajan kohti luovutusikää :(

Maailma alkaa myös avartumaan herrasväelle ; "oma huone" alkaa olla jo tuttu ja niin matka jatkuu olohuoneeseen. Meillä saa siirtyä sandaali aikakauteen taas jos haluaa pitää sukkansa kuivana. Cola syöttää pentuja yhä edelleen, mutta seisaaltaan, kun kaikki eivät muuten sovi enää tisseille. Kiinteää sapuskaa pennut osaavat jo syödä itse kupeistaan. Ja naskalihampaat ovat puhjenneet kaikkialle.

Eilen oli tarkoitus aloittaa ulkoilu pentujen kanssa, mutta tuuli oli sen verran viileä että päätettiin pysyä vielä sisällä. Pitää katsoa mikä on tilanne tänään.

Toiset koirat ovat innoissaan kun pennuista alkaa olla leikkikaveria. Papu huomaa jo olevansa iso ja osaa mennä makaamaan kun haluaa leikkiä pentujen kanssa- toisin kuin viime keväänä. Papu kuvitteli olevansa yhtä pieni kuin Jaden pennut. Robin mielestä pennut ovat vielä niin pieniä että se tyytyy rauhalliseen haisteluun. Tirri-kissa nuuskii myös innoissaan liikkuvia marsuja....

Tässä ipanoiden työnimet, syntymäpainot ja 4 viikon painot. Huomaa kuka muistaa olla ruoka-aikaan kupilla... Muutama tytöistä on semmoinen haavelija, että ne saa yhden ruokailun aikana palauttaa lähes tulkoon kymmenen kertaa takaisin syömään... Kyösti taas on kupilla niin kauan kuin mahaan vaan ruokaa mahtuu!

Kerttu  254 g / 1215 g

Kaapo 274 g / 1360 g

Kaisa 250 g / 1150 g

Kaino 264 g / 1195 g

Kauko 266 g / 1595 g

Kusti 302 g /1595 g

Kyösti 313 g /2045 g

Kyllikki 249 g /1500 g

Keiju 262 g /1500 g

Kielo 290 g / 1745 g

Konsta 266 g/ 1430 g