että meillä on 8 koiranpentua  Lähdimme siis reissuun perjantaina, suuntana pohjoinen ja Juhan mummola. Johanna tuli meille vaihteeksi vahtimaan retkulaumaa, riiseni sai lähteä mukaan poroja ihmettelemään. Lauantaina sitten lähdimme käymään ajelulla, Niki kysyi monta kertaa minne mennään - kunhan vaan katsellaan maisemia  pysähdyimme sitten "kahville" Joulupukin majalle ja tovin aikaa käveltyä poika kysyi kuka täällä asuu. No eihän me sitä muka tiedetty mutta kohta kävi ilmi että tämähän on Joulupukin koti! Silloin tarrasi poitsu isin käteen tiukasti kiinni. Pukin juttusille meni kyllä sitten reippaasti ja oli vissiin ollut kilttinäkin kun sai paketin yhdessä Nannan kanssa. Ja tosiaan pukille piti kertoa että Papulla on kotona koiranpentuja  Mutta kyllä oli puhelinlinjat kuumana kun tultiin autolle kun piti soittaa mummalle ja papalle sekä Eipille että on nähty IHAN OIKEA Joulupukki!

Kotiin kun tultiin sunnuntai iltana niin todettiin Juhan kanssa molemmat että tähän voisi vaikka tottua ; oli lystiä tulla kotiin kun oli koko talo siivottu, petivaatteet vaihdettu, koirat pesty ja harjattu ja koirankoppi siivottu lattiasta kattoon! Ihanaa että Johanna oli tehnyt kaikkea sellaista mitä minä en ole ehtinyt tekemään ja mikä on mieltä painanut. Onneksi ihmisellä on pikkusiskot ja -veli  Oli ihanan puhtaita koiria, tuoksuivat ihan hoitoaineelle eikä suolammikoille - hetken aikaa ainakin....

Pennut täyttävät tänään jo 3 viikkoa, hui. Kamalalta tuntuu merkitä jo nyt kalenteriin milloin itse kukin lähtee omaan kotiin. Kaksi narttua on vielä vailla omaa sopivaa kotia. Huomenna oli tarkoitus ottaa "passikuvat" jokaisesta, katsotaan miten käy.  Samoin haaveena on maistella jo hieman "isonkoiran" ruokaa pikku hiljaa ; ovat niin suursyömäreitä että ei Papu ehdi muuta kuin vaihtaa vaan kylkeä ja porukka on taas syömässä.

Daco oli viikonloppuna näytelmissä ja sai viimeisen sertinsä kasaan. Huimasti onnea vaan Pihkalan poppoolle ja tsemppiä vesityökokeisiin  Juhannuksen aikaan Patu kävi myös elämänsä ekassa näyttelyssä Rovaniemella ja kotiinviemisinä oli cacib. Onnea vaan Kotilaisten porukalle hienosta saavutuksesta. Innolla odotan uusia näyttelyitä ja kokeita syksylle.

Majaniemen porukan pienet koiranohjaajat saivat myös vahvistusta porukkaansa kun Satu sai pojan viime viikolla. Tuhannet onnittelut ja halit tulokkaalle