Jälleen iloksemme saimme yhden tervelonkkaisen kasvatin lisää, Colan ja Marcon pennun Majaniemen Alltime Colan myötä. Kiitokset tästä Petterille!

Peto, Majaniemen Allspice Cola on kunnostautunut näyttelyiden saralla saaden toisen sertinsä ja ollen rotunsa paras Vesilahdessa 9.8, tuomarina Hannele Jokisilta.

Cola ja Papu kävivät 14.8 Kajaanissa agilitykisoissa rankka sateen ja ukkoskuurojen seassa. Tuloksissa ei ole kehuttavaa- molemmille hyllyt, mutta onneksi se olin minä joka molempien radat ihan itse tunaroin. Molemmat koirat oli todella hyvässä vireessä, vauhtia oli molemmilla ja nälkää tehdä töitä radalla. Olisi koirat ansainneet ne 0-tulokset palkaksi, mutta onneksi kumpikaan ei nähnyt tulostaulua...

Muuten olemme "toistaneet" kotona sitä samaa kaavaa-töitä ja harrastamista. Välillä vesitöitä, kylmän linnun noutoa ja olemme käyneet jo pellolla fasuja katselemassa. Rudi ja Qirakin leikkivät jo tietävänsä olevansa seisovia lintukoiria ja nouto onnistuu molemmilta ikään nähden hyvin.

Kyyhkyn aloituksessa kävivät Nuka ja Cola ensimmäisenä ja sitten pojat. Cola saa kunnian aloittaa myös sorsastuksen, katsotaan kenet saa sitten kaveriksi.

Tämän syksyn koulutusviikonlopun pidämme Rautalammilla Willen Jahdit nimisessä paikassa 5-7.9. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle viettämään yhteistä viikonloppua. Jos et ole vielä ilmoittautunut niin vielä ehtii mukaan.