Onneksi ei ole joka viikonloppu yhtä haipakkaa kuin mennyt viikonloppu oli. Perjantaina oli ukin hautajaiset ja illan saimme valmistella Nikin synttäreitä joita vietettiin lauantaina. Sunnuntaina oli sitten vuorossa Mymmelin ristiäiset. Niki kertoi Elisalle että vauvan nimeksi tulee Anni mutta toisin kävi ; Iida Maria Emilia on tuoreimman kummityttömme nimi.

Välissä onneksi ehti käymään fasaaneilla. Lauantai iltana lähdimme Tellun, Qiran, Colan ja Köpin kanssa. Cola pääsi mukaan varmistamaan jos ipanat eivät löydä itse lintuja mutta toisin kävi. Köpille hieno riistatyö hieman pitkällä linnun saattamisella ja Tellulle ensimmäisen tiputus täydellisen riistatyön päätteeksi! Qiran fasaani juoksutti neidin solmuun ja kun alkoi olla pilkkopimeää niin luovutimme siltä illalta. Tellun fasaanilla neiti teki hienon noudon äitinsä tapaan.

Rocci-vaari on saanut "tyytyä" vaan metsälintuun missä herra onkin näyttänyt olevansa sittenkin lintukoira eikä ajokoira  Niki näki ihan oikean ajokoiran yksi päivä ja totesi että ei Roci ole enää ajokoira - se on väärän näköinen!

Sunnuntaina Qira ja Tellu pääsivät uusintakierrokselle. Qiralle aamun saldona täydellinen riistatyö, Tellun kohdalle ei lintuja sattunut.  Niki tivasi heti Qiran kotiuduttua montako lintua löytyi ja montako saitte. Papalla oli selittäminen että miten kotiin tullaan ilman lintuja kun on ollut yksi lintutilanne. No selitys oli Nikillä valmiina - Pappa on ampunut huti! Semmoista vaihtoehtoa ei ollut kuin että olisi ammuttu ilmaan, huti olet ampunut.....