Lauantaina olimme Miwan, Nikin, Helenan & Ninnin sekä heidän shelttipoika Leevin kanssa Pieksämäellä näyttelyssä, tuloksena molemmilla koiruuksilla H. Miwassa ei ollut tällä kertaa juurikaan mitään huonoa muuta kuin pysytyasentoiset korvat ja vielä kevyt runko. Tyytyväinen olen siitä huolimatta kun esiintyminen parantui huomattavasti edellisestä näyttelystä. Aikaa vaan neidille kasvaa rauhassa. Matkalla kävimme sitten tutustumassa Kuopiossa myös uusiin shelttituttavuuksiin.

Sunnuntaina suuntasimme sitten Papun, Qiran ja Nikin kanssa Kajaaniin agilitykisoihin. Ensimmäiseltä radalta tuli tyylipuhdas hylly kun Niki huusi kentän laidalta äitiä niin silloin lähti koira lapasesta! Kimposi ensin autolle etsimään Nikiä ja sitten pitkin kentän reunoja yleisön sekaan että missä se meidän lapsi on hädässä...Toisella radalla meenasi toistua sama kuvio mutta nyt Niki oli ihan kehän reunalla ja osasin ennakoida mistä kohti Papu lähtee Nikiä etsimään niin sain pidettyä koiran radalla. Tuloksena olikin sitten toinen 0-tulos kilpailukirjaan ja sijoitus kolmas.

Qira oli hyvin terhakka ja reipas tyttö mukana siinä kaikessa hälinässä. Osasi odottaa myös ihmeen kiltisti häkissä sillä aikaa kun Papu oli radalla. Kotimatkalla mentiin vielä Iisalmeen tivoliin ja Qira pyöri siinä ihmisvilinässä kuin kotonaan. Tarjosi tivolille ilmaisen siivouspalvelun yrittämällä syödä kaiken mitä vaan maasta löysi. Niki kävi läpi kaikki vempaimet mihin vaan ikänsä puolesta pääsi ja hauskaa näytti olevan. Epäilin kyllä suuresti uskaltaako olla yksin laitteissa kun kävi läpi myös ne jotka heilui ja keikkui ihan kunnolla. Mutta ei näyttänyt pöyritys poikaa haittaavan.

Seuraavat agikisat on tiedossa vasta heinäkuun puolessa välissä joten siihen asti tehdään vaan muutamia vauhdikkaita motivointi pätkiä esteillä ja keskitytään taas oikeisiin töihin. Tosin teimme pari seisontaa kuovin kaisoille siellä agilityssäkin lämmittely lenkillä ja otettiin hakua sekä pellolla että metsässä...sekatyöläiset....

Soile ja Ville kävivät myös viikonloppuna niissä oikeissa töissä, vesityökokeessa. Nyt on Soilella molemmilla koirilla pistetili auki siltä osin kun Otolla on 3 pojoa ja Oskulla ne 4. Sulolla plakkarissa myös 4 pistettä. Voi wiude teidän kanssa- tehän meenaatte tehdä koiristanne valioita!!! Sehän pukkaa painetta tänne kasvattajan puoleen ;) Isot onnen halit ja SUURI kiitos vielä teille molemmille- ihanaa että olen saanut teidät kasvattiemme omistajiksi ja ennen kaikkea ystäväkseni.