On ollut taas semmoista matala lentoa että ei juuri ole ehtinyt mitään kirjoittelemaan. Viimeksi unohdin että vietettiin meillä kahdet synttärit Juhannuksen aikaan ; Sasu täytti yhden vuoden ja Rocci-vaari jo kuusi. Tuntuu että miten herra voi olla jo kuusi, mutta olihan se melkein viisi kun vasta meille saapui.

Kuusamossa käväistiin erikoisnäyttelyssä 28.6. Meillä oli mukana Papu ja Roci. Papun "menestyksen" nyt tiesi kun neiti on yhä edelleen aika tukevasti valeraskaana, mutta tuli se eriomainen sieltä taas. Paras narttu kehässä Papu ei sijoittunut, mutta sai lisämaininnan tuomari Minna Toivakalta "bretoneiden kaunein pää tänään". Roci oli paras uros kehässä neljäs.

Retkuja oli tosiaan paikalla ennätysmäiset 30 kappaletta ja juttelin kehän jälkeen tuomarin kanssa että taso oli yllättävän korkea. Koirat oli suurimmaksi osaksi erinomaisen saaneita, liikkuivat hyvin ja ennen kaikkea osasivat esiintyä.

Lauantaina olimme Colan kanssa Salme Mujusen agility valmennuksessa. Olen miettinyt että minne Colan vauhti on jäänyt pentujen jälkeen ja arvaillut että kunto ei ole vielä kohdallaan mutta yllätys, yllätys... vika onkin minussa. Yritän ohjauksessa olla Colan edellä ja näin suljen koiralta tien mennä. Kun annoin tilaa ja annoin luvan mennä niin johan rupes taas tapahtumaan. Cola alkoi olla oma itsensä ja vauhtia tuli puolet lisää. Niin se on pienistä asioista elämä kiinni.

Muuten ollaan koirien kanssa vaan touhutta sitä samaa mitä tähän aikaan vuodesta tehdään ; illalla myöhään lenkille, maaltanoutoa pidetty muistissa ja vesillä ollaan harrasteltu myös. Siinä sivussa sitten agiliitoa.

Nukan juoksu alkaa olla parhaimmillaan mikä sekoittaa taas meillä poikien päät  mutta ensi viikolla sitten on taas rauhallista... toivottavasti...