Olimme eilen Nukan ja Qiran kanssa Varkaudessa näyttelyssä ja jäimme päätavoitteesta sitten just sen verran että silmittömästi harmittaa - Qira PN2 ja varaserti. Se ei paljoa mieltä lämmitä, mutta onneksi "taso" säilyi ja ennen kaikkea Qira osasi käyttäytyä. Nyt ei tarvinnut olla kuin ravihevonen vaan mentään ihan moitteettomasti kehässä. On se vaan semmoinen liikkuja että oksat pois! 

Nuka oli taas oma tasaisenvarma itsensä - VET ERI, PN 4 ja ROP-veteraani!! Hyvä mummo, olet uskomaton pakkaus. Kiitos myös Sadulle kun handlasit Nukan paras narttu kehässä.

Muitakin osallistujia meidän jengistä oli paikalla. Uroksissa osallistumassa oli Qiran velipoika Konsta, joka meidän kaikkien hämmästyksesi sai ihmeellisen hepuli / paniikkikohtauksen kehässä. Konsta yllätti kyllä meidät kaikki kun ongelma on ollut tähän asti päinvastainen - Konstaa on saanut repiä tuomarin sylistä. Avoimen luokan uroksissa ensi esiintymisen teki Torsti tuloksella ERI1. Ei ollut  Torsti enää pikkupoika vaan komea retoni ukko! Onnittelut Jarkolle  ja Sadulle hienosta näyttelyuran avuksesta - tulemme näkemään siellä tämän loistokkaan alun jälkeen!

Pentuluokassa oli petosista myös ensi esiintymistään tekemässä Uuno. Tuomaria alkoi kesken kehän naurattaa kun Uuno vaihtoi "lennosta" näyttelyseisonnan ihan oikeaan seisontaan kun kehään lensi variksia  Uunon saldona kunniapalkinto ja rotunsa paras pentu! Ja ei muuten Ritu huijattu sinua porukalla