Nyt on Ruotsin reissu tehty ja uusi termiitti kotona. Matkan aikana huomasi kuinka etelässä oli jo oikeasti kesä, Ruotsin puolesta nyt puhumattakaan. Siellä kukki omenapuut, sireenit... ja meillä kotona ei ole vielä ole edes lehtipuissa vihreää.. nurmikosta tai kukista puhumatttakaan...

Matkat meni pennun kanssa hyvin. Herraa vain vähän jännitti että mitä tämä kaikki on. Sen huomasi siitä että pissi ei suostunut tulemaan. Olihan siinä tietysti "hieman" uusia asioita ; lautta-, juna- ja linja-auto matkat satamaan, uudet ihmiset ja ennen kaikkea hihna ja kaupunkihälinä. Sitten satamassa kun Rosso pääsi kunnolla syliin nukkumaan niin sitten se pissi tulikin siihen. 

Laiva matka meni sitten kuin vanhalta tekijältä. Suomen puolella Rosso herätti myös huumekoiran kiinnostuksen joka säntäsi Johannan perään kuin ammuksena. Häntä heilui vimmastusti että mikä paketti siellä sylissä oikein on.  

Isot koirat ottivat tulokkaan hyvin vastaan ; leikkiä voidaan ja viereen saa tulla makoilemaan, mutta myös kerrotaan missä ne rajat ovat. Murahduksen jälkeen seuraa nopea katse meidän silmiin oliko tämä luvallista. Hellästi pitää pentua komentaa. Rossosta kyllä huomaa että se on tottunut olemaan isojen koirien kanssa ja tietää pelisäännöt.

Qira ja Rosso ovatkin ihan oma lukunsa. Rosso on aivan enkeli Qiraan verrattuna ; kyllä neiti tekee niin paljon enemmän ilkeyttä. Qira näyttää ihan pitkä koipiselle jättiläis bambille Rosson rinnalla, kun Rosso on semmoinen junttura paketti ja tietysti vielä pienempi Qiraa. Mutta se ei leikkiä ja menoa haittaa.

Rosson ruokahalu on aivan uskomaton. Se napostelee syödä Qiran ruoat siinä sivussa jos et vahdi koko ajan. Qira kun on taas semmoinen haaveilija että syö raksun ja lähtee vaeltamaan ja sitten tulee kohta hakemaan seuraavan....