ja ne jotka eivät osaa niin tuhlaavat aikaansa  mutta niinhän se menee että lahjattomat treenaa....

Tämä "pehmeä" viikon aloitus tulee lähes 800 kilometristä mitä ajoin vkoloppuna koirien kanssa. Qiran kanssa oltiin lauantaina Joensuussa EH1, liian karvaton elukka tuomarille ja Rizu sunnuntaina Kajaanissa EH1, liian lihaksiton elikko. Tai no Rizulle tuomari olisi halunnut rintakehään lisää tilavuutta ja sehän nyt ei tule kuin iän myötä. Ja Juha vielä varovaisesti totesi että esitin Rizun muuten aika huonosti. No onneksi olin sen itsekin yöllä tajunnut - koiraa pitäisi liikuttaa kehässä eikä vaan lompsia menemään....mutta tämä ei tule toistumaan!!

Mutta ne palaset mihin ei voi vaikuttaa oli molemmissa koirissa kunnossa mutta se ei paljon lohduta....Ja Qira on oikeasti entistä sporttisempi malli kuin mitä on ollut tähän asti kun tiputti sitten reilussa viikossa kaikki koristekarvat pois... juoksu on nyt 2 kk myöhässä että sitä odotellessa....onneksi meidän talous ei "kaadu" vaikka yksi koirista olisikin juoksussa parhaimpaan metsästysaikaan, harmittaa vaan Qiran puolesta kun joutuu pannaan pariksi viikoksi.

Onneksi sentään uutiset maailmalta pelastivat viikonlopun

Sunnuntaina Joensuussa Torsti  sai ensimmäisen sertin ja oli rotunsa paras!! Lauantaina Torstin tulos oli EH. Sunnuntain tulos vastasi koiran tasoa - on se vaan komea poika! Papusista Heta K oli myös sunnuntaina paikalla, tuloksena ekasta näyttelystä junnuluokasta EH. Valkeakoskella näytelmissä olivat Luka ja Heta T. Huonosti ei mennyt sielläkään - Lucalle toinen serti ja rotunsa paras ja Hetalle ensimmäinen serti ja vsp.

Vesillä Sulo kävi jälleen tyylilleen uskollisena hakemassa 5 pistettä avoimesta luokasta.

Vielä kerran ONNEA kaikille menestyneille!