Tänään ovat ipanat jo 3 viikkoa vanhoja. Pentulaatikkoon katsoessa sen alkaa kyllä huomata- saa hieraista silmiään kun tuntuu että siellä alkaa olla 22 retonia kasvamassa. Sen verran herrasväen jalat jo kantaa ja äänet alkavat olla asiaankuuluvat. Pientä nahinaa on lähes koko ajan käynnissä ja kaverin korvaa tai häntää on tosi mukava vähän retuuttaa.

Aamulla pennut saivatkin ensimmäistä kertaa tuta mitä on aamupuuron syöminen. Hyvin velli maistui kaikille ja jälkiruoaksi sitten tissille vielä maito imaisut ottamaan. Ovat kyllä sen näköisiäkin että ensimmäiset velliateriat ovat takana... Onneksi Cola haluaa puhdistaa heti jokaisen kun tissille tulevat.

Entäs muu lauma ; Päivällä treenattiin Papun ja Robin kanssa noutoa ja lisäksi keppejä. Robin näytti Papulle mallia noudossa, siitä kuvia tulossa galleriaan. Hiljalleen vaan Papukin alkaa hahmottamaan mitä linnun noutaminen on, mutta matkaa on vielä pitkästi. Onneksi on aikaa myös tulevaan syksyyn. Siellä siintää meidän tavoite saada nouto kuntoon.

Viikolla pitäisi myös treenata lauantain Haukiputaan oppeja ; varmistella kontakteja sekä tiukkoja käännöksiä sekä opetella jaakotusta mikä oli meille molemmille ihan uusi juttu. Kokonaisuudessaan lauantai meni hyvin. Perusasiat on hyvässä mallissa ja nyt vaan keskitytään hiomaan vielä estevarmuutta ja ohjaamista. Reilu kuukausihan meillä on aikaa "kotiläksyjen" harjoittelemiseen ennen seuraavaa koulutusta.

Jospa sitä sitten kohta pääsisi jo kisaamaan Papun kanssa. Robille kun saadaan vielä varmuutta lisää niin sitten pääsee starttaamaan molempien kanssa. Colan kuntoutuminen ottaa vielä oman aikansa ennen kuin esteille menoa uskaltaa edes haaveilla. Mutta sitten kun mamma on kunnossa niin saa tulla näyttämään junioreille mihin tulee kesän aikana pyrkiä.