Olemme siis päässeet koko porukalla ulkoilemaan  Lauantaina olimme ajelemassa mönkijällä ja paistamassa makkaraa. Koirat saivat juosta kilpaa ja Niki ajaa pitkästä aikaa omalla pikalla. Sunnuntaina kävimme metsälenkillä jälleen koko jengillä. Niki jaksaa kävellä reippaasti sen 5 kilsaa metsätietä pitkin ja juosta välillä, vaunujen kanssa perässä pysyminen ei ole mikään itsestään selvyys.

Ulkopuolisesta olisi varmaan ollut villin näköistä kun kaikki koirat pistivät menemään täysillä; Miwan ja Rizun kokoero kun on aika valtava...

Meidän Otto täyttää tänään 7-vuotta. Kohta alkaa olla aika alkaa katsastaa uutta karhukoiranpentua jos meenaa pysyä hirvenlihassa kiinni. Pennun opettamiseen menee kuitenkin tovi ja kun noita susia on ihan reippaasti meidän kulmilla niin ei koskaan tiedä milloin on se viimeinen metsästysretki edessä. Syksyn ainoassa kokeessakin meenasi käydä hullusti ; Otto meni hirvien perässä ja kaikki porukalla kalliolouhoksesta semmoiset 5 metriä alas kohti maantietä. Onneksi selvittiin pelkällä tömäyksellä mutta oli poitsu aika jäykkä seuraavat päivät.

Tulevana viikonloppuna onkin koulutusviiikonloppu, Papu ja Qira pääsevät lähtemään mukaan. Toivottavasti kelit ovat hyvät ja lunta ei olisi liikaa. Ja ennenkaikkea jokaiselle tulisi onnistuneita lintutilanteita.