Taavin lonkkakuvaustulos tuli sitten ensimmäisenä julkisuuteen ; A/A! Onnea Juha ja kiitos - nyt on Taavilla taas "portit auki" joka paikkaan. Onneksi päädyimme kuvaamaan retkulin uudelleen. 

Muuten meillä ollaan opeteltu mielikuvissa ohjaamaan koiria uuden tyylin mukaan agissa. Käärmekäsi senkun viuhahtaa mennessä Silmänisku Paljon on vielä ohjaajalla töitä edessä että menee selkäytimeen asti. Koirat eivät ole nähneet esteitä koko viikolla mutta minä senkin edestä. Kaikkiin kontaktiesteisiin olemme Nikin kanssa tehneet uudet pinnat joten nyt pitäisi niiden puolesta pärjätä taas tovin aikaa. Onneksi on lämmin halli missä tehdä niin voi rauhassa tehdä näin talvisaikaan. Juhalla on tosin ollut hieman ahdasta korjata koneita mutta...

Viime viikonloppuna käytiin saattamassa fasaanijahdit loppuun. Papu sai kunnian päättää kauden ja mikäs siinä oli päättäessä - tiedotus, pudotus ja mallikas nouto. Toivottavasti Papu tallensi tämän kaiken kovalevylle että voimme jatkaa tästä sitten syksyllä.

Muuten lomaviikko on mennyt nautiskellessa ; on hierottu koirat ja ihmiset, valvottu pitkään ja nukuttu vielä pidempään. Ja ennen kaikkea tehty sitä mitä huvittaa Nauru Niki on oppinut jo sanonnan " ei ole pakko, on loma...."