nimittäin koirakuume!!! Tähän asti olen päässyt ihan vaivatta mutta nyt sitä taas huomaa pyörivänsä aiheeseen liittyvillä sivuille ja meenaa itku tulla kun näkee jossain vaan SEN punavalkoisen bordercollien, aargh. Koskaan en ole tästä taudista ylipäässyt ilman lääkettä ja sen kyllä huomaa meidän laumasta, nyt olisi taisteltava tosissaan selviytymisen puolesta.

Viikonloppuna tuli leikittyä noutojen kanssa sekä maalta että vedestä sekä vierailtua näyttelyssäkin. Cola teki pohjat kyllä vesitöissä, mutta ei kait sitä voi siitä moittia että osaa camping-makkara suussa uida sen 50 metriä ja istuen luovuttaa...tehkääpäs toiset perässä....Tellu ja Robi teki kanssa hienot ylimenot vesillä, Qiran kantti ei kestänyt uida kuin vähän matkaa kohti vastarantaa ja sitten piti kääntyä takaisin. No uimassa kakara kävi kuitenkin. Tänään mennään katsastamaan tilanetta uudelleen. Ja tähän vielä pieni toive sinne etelän suuntaan ; Laitas Patu sitä anomusta että siirtäisivät sen sinun työpaikan takaisin tänne päin, poden treenikaverin puutetta näin viikolla!

Kokkolan KV-näyttelyyn suuntasimme Marian ja Emmin kanssa sunnuntai aamuna ihan varhaiseen aikaan. Mukana koirista oli Taavi, Peto ja siinä siivellä Nuka jälleen. Päivän tulossaldo oli seuraava ; Nuka veteraaneissa ERI 2 ja PN 3, Peto avoimessa ERI 1 ja PN 2 sekä CACIB ja Taavi avoimessa ERI 1 PU 1 SERT CACIB ja ROP. Hih, olihan taas mukava reissu, paitsi että kun ahneena halusin esittää kaikki koirat ja tuomari juoksutti ihan sikana niin kunto meenasi loppua.... Peto olisi kyllä voinut saada sen viimeisen sertinsä mutta se nyt antaa odottaa itseään vielä näköjään.

Päivän täydensi sijoitusuroksemme Luca joka ekassa näyttelyssään Hyvinkäällä sai junnuissa ERI 1 PU 1 SERT ja ROP. Kiitos ja Onnea Satu! Ei se sitten mennyt ihan pieleen pennun valinta vaikka se punavalkoiseksi väriltään muuttuikin matkalla Silmänisku Selvennykseksi sanottakoon että Sadulla on Nukan veli, mustavalkoinen Milo, ja toiveena oli saada uusi tulokas mustavalkoisena myös...no aiheesta olemme jo piikitelleet toisiamme sen reilut 10 vuotta mikä se on sen retonin oikea väri. Mutta niinhän se menee että Yö laulaa että rakkaus on lumivalkoinen mutta kyllä se on PUNAVALKOINEN.....