Ensimmäisen shelttikasvattimme Majaniemen Icefloe Fun, Iitu on tehnyt mahtavia tuloksia tälle vuodelle ; silmät terveet, lonkat terveet ja näyttelyistä vielä ERI! Kyllä Fani jätti hienon tytön muistuttamaan itsestään. Jospa Iitu tekisi sitten joku päivä meille tyttösen muistuttamaan mummostansa.

Meille tuli pientä takapakkia oloon ja eloon kun heinäkuun alussa punkki puri Qiraa vasemman lavan kohdalle. Ei edes mitenkään ihmeellisesti mutta siitä seurasi semmoinen patti neidin kylkeen että jouduttiin eilen rauhoituksessa leikkaamaan pois. Nyt on 4 tikkiä ja haavassa pituutta semmoiset reilut 4 cm mikä varmaan kertoo patin laajuuden.

Isot koirat meillä ovatkin saaneet tällä viikolla vuorotellen vesityötreeniä ja agilityä. Maanantaina olimme vesillä ja tiistaina möllikisoissa. Robi esiintyi ensimmäistä kertaa numerolappu rinnassa ja hyvin menikin. Radalla tuli pari kieltoa mutta emäntä unohti kenen koiran kanssa on radalla ja jätti pojan yksin suorittamaan esteitä....mutta kontaktit ja pujottelu meni hyvin ; itsenäinen keppien aloitus ja hieman matkan aikana rytmitystukea. Tuloksena mölliluokan 3. sija.

Papu oli mukana kilpailijoissa myös ja sijoittui tuloksella 5 neljänneksi. Robin tulos oli 10 ja sijoitusta en katsonut. Mukana oli 21 kilpailijaparia. Vitonen tuli yllätyksekseni putkelta mutta kun radan jälkeen kävin putkea katsomassa niin painot olivat siirtyneet aikalailla suuaukon eteen. Papu kun oli viimeinen koira. Cola meni sitten ihan omana hupina radan puhtaasti kuin näyttäen että näin tämä homma tehdään juniorit....