Mutta niin kai se on että ne jolla on töitä niin niillä on niitä sitten liikaa. On tosiaan tullut asuttua työmaalla viime ja tämä viikko ja sama tahti näkyy jatkuvan. Onneksi pennut pystyvät olemaan sentään töissä mukana, eihän tästä muuten tulisi mitään. Ollaan me sentään jotain saatu aikaan ;)

Ensimmäisenä Ruotsin herra vaihtoi taas nimeä. Ei Sako-nimi ollut herran mieleen kun siitä puuttui se R-kirjain. Niinpä tulimme siihen tulokseen että meidän Elisan näkemän unen mukaan, ennen kuin pentu oli edes kotona, sen nimi oli Rudi. Se on siis Rudi. Tämä ei edes sotke muita koiria vaikka lähellä onkin.

Perjantaina meille tuli Colan kaksivuotias uros Topi opettelemaan laumassa elämistä. Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen oli herra sitä mieltä että taitaa olla pomo tällä tontilla joku muu kuin minä. Kuuliainen on pojasta tullut ja pelisäännöt alkavat olla meidän välillä selvät, joten Topi saa lähteä samoja sääntöjä kotiin toistamaan.

Viimeviikonloppu menikin ihan yli odotusten ; Joensuun näyttelyssä Papu oli rotunsa paras, sai kolmannen sertin ja oli vielä ryhmässä toinen! Ja ryhmässä oli enemmän kuin kaksi koíraa, enemmän myös kuin neljä... Retu sai todella hyvät arvostelut molempina päivinä ja Iitu sai hyvän ja Miwassa ei ollutkaan mitään hyvää, tuloksena tyydyttävä. Tyytyväinen olen silti Miwaan ; ekaa kertaa näyttelyssä ja pöydällä ja koira kuitenkin esiintyi. Ei vielä mikään näyttelytähti, mutta sinne päin.

Lauantaipäivää täydensi vielä Peto Himangalla - tuloksena myös rotunsa paras ja serti. Peto sai myös ryhmäsijoituksen plakkariin ollen kolmas. Jaden päivän saldo oli EH. Onnea vielä Anssille, jospa ne sertit nyt alkaisi osua kohdille kun on ura auki.

Sunnuntaina olimme Papun kanssa elämämme ensimmäisissä Sawon Tassujen pitämissä mölliagilitykisoissa. Alkeismölliluokassa Papu taisi olla toinen, mölliluokan taisimme voittaa ja kilpailijaluokassa emme sijoittuneet. Sata Lasissa-kisassa eli kuka nopein viiden aidan suoralla Papu oli isojen koirien nopein ;)

Iltapäivällä kävimme myös katsomassa Kilpimaan Pekan luona Rocin ja Marien pentuja. Taitaa olla niin että yksi uros sieltä ensi viikonloppuna matkustaa maailmalle meidän suuntaan.... saas nyt nähdä!

Muuten viikko on mennyt koiria tässä kotipihalla koulutellessa illalla sitten Nikin nukkumaan menon jälkeen. Jospa ensi viikko olisi jo rauhallisempi ja pääsisi tekemään jotain muutakin kuin töitä.