Töissä kun menee päivät niin ei sitä illalla näe tehdä mitään koirien kanssa jos ei valaistus pelaa. Näin ollaan vaan sitten käyty hallilla treenailemassa. Cola, Papu ja Robi ovat tehneet tekniikkaa ja vauhtia, toivottavasti ainakin ja Qira on opetellut esteitä. Aika varmaan suoritustasoa on jo keinulla, puomilla, pussilla, putkella ja aidoilla. Vaikka onkin rima maassa mutta neiti tietää mitä milläkin käskyllä tehdään. Hypätäänkö aita suoraan vai kierretäänkö takaa hyppäämään. Puolikas pujottelu alkaa myös onnistua mutta hieman apuja tarvitaan vielä. Mutta eihän meillä ole vielä kiire - 7 kk ennen kuin edes kisaikä tulee täyteen.

Viikonloppuna oli tarkoitus mennä fasuille mutta pakkasherra näyttää olevan eri mieltä. Lauantaina käytiin vaan kotimaastoissa semmoinen puolen tunnin peltolenkki. Tulihan tuossakin hiki ja koirat olivat loppuillan ihan rauhallisia. Viikolla kun meille satoi semmoiset 20 cm uutta lunta niin pellolla sai itse kukin tehdä töitä eteenpäin menemiseksi. Ja tasapuolisuuden takia jokainen meistä meni omilla tassuilla eteenpäin, ei mitään lumikenkiä. Oli reidet ihan sellaisen tuntuiset puolen tunnin jälkeen että voisi seuraavaksi kävellä ihan tietä pitkin....

Tulevalla viikolla keskitymme noutotreeniin kaikkien kanssa ja käymme iltaisin agiliitämässä. Toiveen viikonlopun pakkastilanteelle voisimme esittää jo nyt että pääsisimme myös maastoon.