Keskiviikko iltana lähdettiin Colan, Papun ja Rocin kanssa kohti satamaa ajamaan. Aamulla laivaan ja Tukholmaan. Hieman jännitti kun oli kaksi koiruutta ensimmäistä kertaansa laivassa mutta hyvin meni. Perjantaina olin ilmoittanut koirat Ruotsin Bretonikerhon erikoisnäyttelyyn. Roci voitti avoimen luokan mutta hävisi paras uros luokassa kreikkalaiselle valioluokan urokselle. Mutta tärkein tuli kuitenkin- serti kotiintuomisina! Cola kilpaili käyttöluokassa saaden erinomaisen ja voittamalla samoin luokkansa. Papu sai myös erinomaisen ja voitti avoimen luokan. Paras narttu kisan Papu voitti saaden sertin. Cola säesti ollen paras narttu 2. Rotunsa paras oli sitten uros. Papu oli vielä ihan juniorin näköinen aikuisen uroksen rinnalla ;)

Lauantaina Maailman Voittaja näyttelyssä saldo oli sitten laihempi ; Roci eri 2, Papu eh3 ja Cola eh1. Kaikki koirat olivat tuomari Hassi Assenmacherin mielestä aivan liian suuria.... :( Päivän ainoa valopilkku oli Sulo joka esiintyi erinomaisesti, tuloksena käyttöluokassa eri 2. Tittelin vei itselleen Papun isä Pasties De La Cour Des Perdrix. Onneksi "sukuun" tuli kuitenkin ;)  

Ihanaa oli olla reissussa ja tavata Marie ja Marina sekä muitakin retkututtuja Ruotsin puolella mutta on se silti niin ihana tulla kotiin! Koiratkin oli ihan sitä mieltä että oma sänky on se paras sänky!