Kaikki hyvä loppuu aikanaa... Vappu meni sitten kuumetta potiessa mutta sen verran jaksoi kuitenkin että näyttelyyn piti päästä. Juha tosin kysyi onko tuossa enää mitään järkeä, porukat eivät enää jaksaneet kommentoida kun tiesivät sen kuitenkin turhaa olevan... No lauantai aamuna kuumeessa kohti Kalajokea Rudin ja Nukan kanssa. Nuka ilmoitin veteraaneihin kun onhan jo sen 10 vuotta vanha niin pääsee ilmaiseksi mukaan. Ei jaksa yhdellä koiralla lähteä, se olisi liian helppoa ja tylsää.

Rudi aloitti kehässä ihan hyvin, mutta sitten muisti yht äkkiä että iskä oli mukana. Kamala riehuminen ja pyöriminen alkoi kehässä kun iskä oli kehän laidalla. Arvostelu loppuu lauseeseen : hyvä luonne, mutta tarvitsee kehäkoulutusta... en tiennyt olisiko itkenyt vai nauranut. Päähän otti kuitenkin aika rajusti. Tuloksena EH1 mitä ei todellakaan lähdetty hakemaan.

Colan pennuista Lilli eli M. Decca Cola oli näytelmissä myös. Lilli esiintyi hienosti saaden myös EH1. Vahvuutta vaan vielä runkoon iän myötä niin hyvä tulee.

Nuka teki siis ensiesiintymisen veteraaneissa ja arvostelu menee näin : 10 v narttu joka on erinomaista tyyppiä, kaunis virheetön nartun pää, erinomainen kaula ja selkä, lyhyehkö häntä, luonnontöpö?, tiivis, hyvä runko, erinomaiset raajat ja liikkeet, hyvä karva, avoin, hyvä luonne. Tällä arvostelulla irtosi rotunsa paras veteraani sekä vielä rotunsa paras!!! Hyvä Sylvi Cool Mummo esiintyi kehässä omalla arvokkuudellaan, aivan kuin junnuille näyttäen että treenatkaa te vielä....

Hännästään sai tosiaan arvoituksen aikaan että onko luonnontöpöksi luettavissa kuin on niin lyhyt. Sehän on ollut aina, eihän se yletä edes kintereeseen asti.

Taidetaan jatkaa tätä come back kiertuetta Nukan kanssa kun oli niin mukava olla mummon kanssa reissussa - sekun ei turhia riehu eikä hötkyile enää...