Oireet alkavat olla Rudilla semmoiset että ei herra ole enää hyvin kipeä - makaa lattialla kuin sammakko, sisällä olo ei enää kiinnosta, pöydältä voi taas ottaa tavaroita ( ei niinkään ruokaa, mutta muita aarteita mitä voi sitten elvistellen kuljetella ympäri taloa) ja olla muutenkin se oma raivostuttavan energinen Ludde  Mutta on se vaan niin ihana kun alkaa olla kunnossa

Papun kanssa oltiin taas lauantaina ACElla treenaamassa ja ensin ei meenannut radasta tulla yhtään mitään. Minun vastakääntö putkella tuli liian aikaisin niin Papu jätti sitten putkeen menemättä. Mutta sitten kun saatiin ajoitus kohdalleen sen jälkeen neiti soitteli puhdasta rataa menemään. Esteitä oli 23 kipaletta eli ihan sain juosta asti. Kontaktit Papu teki loistavasti, sain paljon etumatkaan kontakteiden alussa niitä seuranneisiin kinkkisiin paikkoihin. Irtoaminen oli myös taivaallista pelastaen minut - en olisi muuten ehtinyt millään opilla mukaan jos Papu ei olisi irronnut niin hyvin.

Juha käytti Nikin kanssa Rizun sillä aikaa Jormalla viimeistely trimmissä tulevaa lauantaita varten. Pitää lähteä kokeilemaan onko neiti yhtään kehittynyt rungoltaan tuomarin silmissä. Outokummussa on 9 riiseniä ilmoitettu näytelmiin.

Manon kävi tienraivaajana aloittamassa Papusista näyttelyrintamalla hyvin vaatimattomasti ; herralla tuli muutamaa päivää aikaisemmin 9 kk mittariin ja Vaasan kansainvälisessä näyttelystä kotiintuomisin SERT ja VSP!! Hyvä Manon the KING  Onnittelut Markolle ja Riitalle. Ei muuta kun uutta sertiä kehiin!

Tulevana viikonloppuna tapaamme useimpien Papusten ja Petosten kanssa ihmettelemään millaista elämä on ollut tämän reilun puolen vuoden ajan näiden ipanoiden kanssa. On kyllä ihana nähdä pitkästä aikaa melkein kaikkia ; 14 retkua näistä 17 pennusta saapuu paikalle! Ruotsin Lunalla on tuo raja rajoittamassa saapumista mutta jospa sitten kesällä jo tapaamme Lunankin kanssa