Aamulla liikahti koko porukka meidän talosta aikaiseen liikenteeseen. Niki kimposi sängystä kuin ohjus kolmen jälkeen - nyt mennään näyttelyyn katsomaan isin partakoiraa! Ei me nähty kuin muutama partakoira joten pitää vielä metsästää uusia tuttavuuksia seuraavista näyttelyistä. Bretoneita oli Seinäjoelle ilmoitettu 7 kappaletta, tuomarina Paavo Mattila. Rudi muisti olla isopoika ja esiintyi suht mallikelpoisesti, hieman kummastutti kehä Emmin kanssa mutta kun huomasi että ei se mamma kehän laidalta kadonnut niin sitten kaikki menikin paremmin kuin hyvin. Rudin päivän saalis nuorten luokasta erinomainen, paras uros, serti, cacib ja rotunsa paras! Nuka esiintyi taas sitten arvonsa mukaisesti ; veteraaneissa erinomainen, paras narttu, rotunsa paras veteraani ja vsp. Olipas se taas mukavaa käydä pitkästä aikaa näytelmissä. Kiitos Emmi koirien esittämisestä.

Lapinlahdelle kokeisiin muutimme eilen illalla lähtökomppanjan uuteen uskoon.  Papu sai jäädä kotiin miettimään tekosiaan ja tilalle lähti Tellu. Eikä suinkaan ollut huono vaihdos ; Tellulle toinen avoimen luokan palkinto, AVO 2. Nyt vaan sitten näyttelyilmoa tekemään käyttöluokkaan ja viimeisen sertin jahti alkakoon. Olette te huima pari. KIITOS JA ONNEA Patulle. Vielä kun muistaa että Tellu on sinun ihan eka koiruus niin hyvä on harjoituskappaleesta tullut. Laitetaan siis uusi retonki tilaukseen 

Qira sai lähteä mukaan myös isukin mieliksi - itse olisin laittanut jonkun pojista mukaan, mutta menköön nyt neiti näpsä. Päivän tulos nuorten luokan kolmonen. Ei hassummin kakaralta, hyvä likka sinä olet. 

Kaiken kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu - jospa seuraava olisi yhtä tulosrikas!