Mistähän alkaisi käymään läpi viime viikkojen tapahtumia. En suosittele kokeilemaan tämmöistä urheilulajia, voin kertoa että on todellista kestävyysurheilua...Nanna opettelee tunnottomana nousemaan kaikkea vasten, Nikillä on elämänsä pahin uhmaikä ja kahdeksan termiittiä leviää pihamaalle kuin Hujasen eväät kun ovesta ulos lasket. Mutta ei se mitään, sammutetaan taas sieltä mistä eniten palaa joten kuulumisten kirjoittelu on jäänyt vähiin jostain syystä. Montakohan kertaa olen ajatellut että kun teen nämä niin sitten menen koneelle...

Aloitetaan kaikista surullisimmista asioita ; Toca on pidempään ontunut etujalkaa mutta olen ajatellut että vanhuus vain näkyy herran liikkeissä. Nyt jalka on ollut tosi kipeänä, illalla ei ota enää päälle ja jo aamusta alkaen istuessakin tärisee kuin horkassa. Jalassa on luukasvain ja luultavammin koiran käytöksestä päätellen tosi kipeä sellainen. Tänään on tarkoitus mennä valmistelemaan Toivo Tanelille viimeinen leposija.

Toivo saa mukaansa Sasun, äiti teki ison päätöksen mutta koiran parhaaksi se on. Sasu on koko kesän ollut kamalan rauhaton, se ei saa hetken rauhaa kun pelkää koko ajan selustaansa. Tietysti kun Sanni ei näe niin pelko on vielä suurempi ja toinen ei voi ymmärtää että hänen takanaan ei ole mitään vaarallista. Sasu on ihan väsynyt pelkäämään ja kyttäämään varjoaan.

Nuka on laihtunut heinäkuun aikana useamman kilon ja eläinlääkärit oli viime viikolla sitä mieltä että Nukalla on vatsassa kasvain. Tätä ajatusta vahvistaa Nukan oksentelu jo pidemmältä ajalta. Kassen takajalat ovat olleet vähän parempana nyt, mutta kuinka kauan. Syksy saapuu ja vilja kypsyy mutta miksi näin pian? Ei sitä omistaan haluaisi luopua. Mutta kun tietää että kipu loppuu niin se on ainoa lohtu tässä asiassa.

Pennut ovat kasvaneet hurjasti. Painot ovat jääneet useamman viikon ajalta kirjoittelematta niin tässä tulevat sitten kerralla; 2 vkon, 3 vko ja 4 vko ikäisenä

Kukka  985 / 1288 / 2030

Mohis 806 / 1095 / 1950

Pikku -Maija 705 / 882 / 1325

Marjatta 1169 / 1434 / 2280

Esteri 940 / 1235 / 1830

Martta 936 / 1181 / 1890

Manon 966 / 1245 / 1968

Elviira 945 / 1200 / 1842

Ulkoilu on tosiaan näiden sankareiden mieleen ja Papun roikale kuljettaa mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ipanoita. On tehnyt mm terassin alle onkalon jonne menee aina syöttämään pentuja. Kiusa se on pienikin kiusa - Rizu the riiseni ei sovi sinne! Rizu vahtii pentuja aivan kuin ne olisivat sen omia. Vierailla ei tosiaan ole mitään asiaa pentujen luokse. Emmi totesi tässä yksi päivä että aika miehekkään tuntuinen on Rizun haukku reittä vasten kun siinä parin kymmenen sentin päässä haukkui Emmiä...Roistolla oli eilen jo 1 v synttärit- vastahan koko koira tuli meille!

Daco kävi vesityökokeessa hakemassa täydet pisteet. Hyvä poitsu mutta eihän tuo ollut mikään yllätys kun Daco teki jo viime syksynä puolitoista vuotiaana avoimen luokan vesityön. Isukki kävi Pedon kanssa myös tänään kokeissa ja saldona 5 pistettä. Ensi viikolla saa ultrata Pedon niin tietää onko Rudin siemenet osanneet perille asti vai eksyneet matkalla...

Qiran ja Rudin onnistuminen kokeessa antaa vielä odottaa ; Qira ei ollut noussut maille tänään ja Rudi oli käynyt seisomassa sorsan päällä mutta ei ollut kelvannut tuoda lintua...Rudin logiikalla se varmistaa että pääsee vielä taatusti uimaan... Vesityökoulutusviikolopulla Köpille tarttui Rudin tauti ; Köpi halusi uida pelkästä uimisen ilosta. Koira joka ei ole tähän mennessä suostunut uimaan edes kilon paloina meni niin sekaisin vesitöistä että teki paukkunoudon ihana oli nähdä miten paljon Sanna on saanut työstettyä Köpiä eteenpäin. Koira oli todellinen mammanpoika  Muutenkin viikonlopun aikana saimme paljon onnistumisia ja vietyä koiria eteenpäin, kiitos paikalla olleille - oli jälleen mukava nähdä.