Ollaanpahan jälleen yhtä kokemusta rikkaampia koirarintamalla, tosin tämän olisin voinut jättää välistä ihan suosiollakin. Viime viikolla torstaina Papu alkoi käyttäytyä ihan kummasti semmoisen vartin jälkeen kun olin tullut töistä ja laskenut koirat tarhasta pihalle. No eläinlääkärillehän sitä piti soittaa, oli koira niin koomisen näköinen- aivan kuin joku olisi vääntänyt niskat nurin...ensimmäinen epäily lämpöhalvaus. No ei oireet oikein täsmänneet ja sen jälkeen alkoikin sitten koiran läpikäyminen. Ja mitäs löytyikään!! Joku ihme koppakuoriainen oli lentänyt raukan korvaan ja purrut itsensä tärykalvoon. Puolitoista tuntia tähystettiin koppista sieltä sitten ulos ja lopputulos oli sitten puhjennut tärykalvo. On uimiset uitu vähäksi aikaa nyt meidän neidillä Otsan rypistys

Mutta niin ne oli meidän vesipeto Robillakin vkolopun aikana! Colan terroristi pentue oli melkein kaikki kasassa meilläpäin ja katsottiin noutoja sekä maalta että vedestä. Robi oli sitten mukana myös, onhan se ollut erehtymätön koko ikänsä vesitöissä - ja mitä vielä! Herra ei mennyt uimaan!!! Voi zizzuz että syletti....onneksi Rudi ja Qira sekä kaikki muutkin terroristit sentään mallisivat uimaan. Luovutuksissa on vielä hiomista mutta niitähän ehtii kyllä.  Mutta se mikä meni Robiin jää kyllä arvoitukseksi.

Maalta noudot  olivat samassa kantimissa kuin vesillä. Hieman kuuliaisuutta ja tarkkuutta niin homma alkaa pelaamaan. Mutta jokaisesta koirasta näki että helmikuusta oli menty eteenpäin, ei oltu enää niin villivarsoja. Kuulolaitteisiin oli löytynyt pattereita.

Syksyn koulutusviikonloppua vietämme Rautalammilla 4-6.9 toivottavasti riistarikkaissa tilanteissa. Vkoloppua siis merkkaamaan kalenteriin ja ilmoittautumisia tulemaan.