Alkuviikko meni vain viikonlopun univelkaa potiessa ja koirat saivat vaan levätä. Harjatessa huomasin myös viikonlopun "taistelun" jäljet- Robi ulahti yhdessä vaiheessa lauantaina tiheässä kuusikossa ja arvailtiin että jänistä taisi poika lähteä ajamaan, mutta todistusaineisto puhuu muuta. Kurkussa suoraan kurkunpään päällä on n 8 senttiä pitkä ja n 2 cm leveä haava. Taisi olla piikkilanka Robin vastustaja kuusikossa eikä jänis. Onneksi ei käynyt pahemmin kun on kaulavaltimo aikalailla ollut tyrkyllä. Märästä ja mustasta koirasta ei maastossa erottanut vaikka verta on varmaan vuotanut.

Torstaina Roci pääsi lähtemään Teuvon kanssa Sotkamoon metsälle ja hyvin oli poika toiminut kun muistaa että oli ensimmäinen yhteinen metsästysreissu metsään eikä pellolle. Ainoa mistä tulee miinusta on että painui alussa liian lähelle seisomaan lintuja. Mutta ei peräänmenoa ja nouto toimi. Hieno mies on vaarista tulossa.

Robi ja Papu pääsivät Kuopioon hierottavaksi torstaina ja sitä myötä tuli sitten viikko lepoa molemmille. Lauantaina lähdimme kisaamaan Varkauteen Colan ja Tocan kanssa. Yksilöradalla Cola teki taas hienon 0-tuloksen, sijoitus 4. Toca pääsi mukaan joukkuepiirinmestaruuskisaan myös ja Tocan joukkue olikin 7. Kiitos joukkuetovereille menestyksestä- itsehän teimme hyllyradan ;) En vaan muistanut reilun vuoden tauon jälkeen miten Tocaa ohjataan kun on niin erilainen kuin Cola. Joukkueradalla Cola teki kanssa hylyn kun ohjaaja nukkuin aivan täysin radalla ja antoi koiruuden luukuttaa menemään väärään päähän putkea. No onneksi saan taas vaan ruoskia itseäni... Cola oli kyllä taas hyvä kun vaan minäkin osaisin....