Niin ne sitten lähtivät eivätkä huolineet minua mukaan  Juha kiusasi vielä tänä aamuna että eikö me lähdetä, ettäs kehtasi kääntää puukkoa haavassa . Ensi vuonna lähden kyllä sitten varmasti ja varulta vaikka viikkoa aikaisemmin viettämään laatuaikaa itseni kanssa  no jospa saisin Emmin ja Marian ainakin kaveriksi ettei nyt ihan yssin tarvitse olla.

Rudin matka alkoi tuskaisesti kun piti vinkua autossa Vickyn perään. Eihän tuota matkaa olekaan paljon mitä matkustaa...Papu katseli vähän ihmeissään että mihinkäs se mamma oikein meenaa jäädä... Edessä on piiiitkkkkäää vkoloppu tuloksia odotellessa ja ennen kaikkea onko meidän hulttiot osanneet yhtään käyttäytyä ihmisten ilmoilla.

Colalle lupasin että pääsee linnuille vihdoinkin tekemään ihan oikeasti töitä. Neiti Cooki-muru on jäänyt vähän paitsioon tänä syksynä. Toisena koirana voisi ottaa Robin mukaan ja katsoa mitä tulee tapahtumaan. Qiraa ei ihan vielä uskalla irti laskea kun pojat ovat vielä takiaisena iholla. Jalo tulee kanssa vierailemaan niin saattaisi mennä senssit sekaisin velipojalla....