että eihän sitä ehdi edes kirjoittamaan mitä meidän elämään kuuluu! Jäi tosiaan kesän aikana lomien pitäminen hieman hataralle pohjalle niin lusin nyt sitten perjantai kerrallaan lomia pois. On nämä pitkät viikonloput ihan kivoja smiley

Illat ovat taas vaihteeksi ihan täynnä ohjelmaa kun Niki on ollut kipeänä. Neljä päivää herra kesti olla koulussa ja sen jälkeen meillä on taas ollut hauskaa, hermoja raastavaa. Eihän lapsi vielä itse sitä ymmärrä eikä osaa sanoiksi pukea kun ahdistaa, nenä vuotaa kuin aisaa, päähän koskee, ruoka ei maistu ja väsymys on valtava. Tämä kaikki purkautuu sitten huutamisena, riehumisena ja yleisenä levottomuutena. No olisin minäkin kiukkuinen jos päähän koskisi viikko tolkulla niin että helpottaa vasta kun särkylääkettä menee koko ajan ja istuu pimeässä kainalossa tekemättä yhtään mitään. Ei oikein ole 6-vuotiaan lapsen elämää. Ja kaikki vaan sen takia että koulu ei ole terve....

Mutta sitten koiriin, siellä on onneksi jotain kivaakin tapahtunut.

Danan, Rudin ja Qiran kanssa suuntasimme elokuussa Tallinnaan elämysmatkalle Baltian Voittaja näyttelyyn. Ei ollut nimittäin tylsä reissu - Qira juoksussa, lauantaina näyttelyn jälkeen kun olimme paikallisessa puistossa ulkoilemassa löysimme ruumiin ja kun sieltä suuntasimme hotellille pääsimme keskelle venäläisiä häitä!!! Jos joku haluaa railakkaat häät, voin antaa vinkkejä. Ilotulitus oli sen mukainen sitten illankähmässä, musiikki ja tanssi kuului hotellin ylimmäiseen kerrokseen niin että tuntui tosiaan että olisimme olleet menossa täysillä mukana. Suunnitelmissa oli että olisimme syöneet illalla hotellilla, tosin olisi siellä varmaan ollut ehkä ruokaakin tarjolla juomien lomassa....Tulospuoli jäi näyttelyn osalta hieman laihaksi. Lauantaina Dana JUN ERI 2 ja SA ja titteli ojennettiin edessä olevalle koiralle. Sunnuntaina Qiralla oli liian pieni pää, Lady ei tuomaria miellyttänyt myöskään. Molemmilla tuloksena EH1. Rudissa oli onneksi sitä jotain - rotunsa paras kera sertin ja cacibin. Näin ollen herrasta tuli Baltian Voittaja 2012, Eestin muotovalio ja anomukseen saa laittaa myös kansainvälisen muotovalion arvon. Kiitos Marielle tästä LUDDE SVENSSONISTA!!

Koda keräsi parit sertit ja cacibin kotiin elokuun aikana, eivätpähän ole nekään ilman omistajaa wink Onnittelut Soilelle ja Kaltsille. Kohta se on nuorimmainenkin valio!

Maastossa koirat ovat saaneet olla aika tasaisesti kaikki, Qira ja Rudi iskän mukana ja Cola ja Papu Peten mukana. Niki oli jälleen kyyhkyn aloituksessa mukana ja nuori mies on ollut ukin kanssa hirviä katselemassa joka viikonloppu. On se semmoinen maastoeläjä että toista saa hakea. Siitä kun muutettiin kesäkuun alussa on Nikillä pelikoneet ja DVD-levyt vielä muuttolaatikoissa. Telkkaria on taidettu pari kertaa katsoa mutta muuten poika on ollut ulkonan ja mökillä. Minulla ei ole aavistustakaan siitä miten kalat siivotaan, onneksi lapsi osaa tehdä senkin jo! Uskomaton rikkaus että Niki saa olla Papan ja Ukin mukana luonnossa oppimassa erätaitoja - asioita jotka kiinnostavat enemmän kuin mikään muu tällä hetkellä.

Syksyn koulutusviikonloppukin on takana. SUURET KIITOKSET heti alkuun Teijalle ja Arnolle jälleen erinomaisista järjestelyistä. Täältä on helppo tulla valmiiseen pöytään! Kiitos myös kaikille paikalla olleille. Viikonloppuna käytiin myös "tiukka ja verinen taisto" Majaniemen mestaruuskisoissa. Vuoden 2012 mestarit ovat seuraavat

1. Cola, ohjaajana Jani Laukkanen alias Pete
2. Tellu, Pertti Tuorilainen, alias Patu
3. Lady, Siitonen Juha

Onnittelut mitalikolmikolle!

Lola starttasi myös tälle syksylle sekä näyttely että koeuransa. Näytelmissä tuloksena oli vain H, mikä ei todella vastaa koiran ulkomuotoa, mutta koepuolella vesitöistä 3 pistettä ja KAER-kokeesta AVO 3. ONNITTELUT Tarjalle ja Mikolle!!! Saimme soiton itse kokeesta myös jossa kehuttiin Lolan hakua, ryhmänsä ehdottomasti paras!! Ohjaajalle vaan koekokemusta niin rupeaa tuloksia paukkumaan!!!

Koeuransa starttasi myös Lolan sisko Kepa, tuloksena AVO3. Pisteitä 59 eli AVO2 todella lähellä! Onnittelut Vesalle!  Wautsi mitä aloituksia, olen niin ylpeä teistä!!

Syksy toi tullessaan tyhjyyden Pian perheeseen frown Miro joutui luovuttamaan taistelun leukaluuhun tulleen kasvaimen kanssa. Eläinlääkärit totesivat keväällä että kasvainta ei voi leikata vaikka koira olisi 10 vuotta nuorempi, koska koiralta joutuisi ottamaan alaleuan pois. Elokuun lopussa kasvain "räjähti" esille tehden ammottavan reiän koiran leuan alle, ei siinä ole enää mitään tehtävissä. Hyvää matkaa Miro Titi-emon luokse.

Mutta nyt lähden aamupalalle, jokohan Cola on teeriä katselemassa cheeky