Maanantaina olimme hulttioiden kanssa pentukurssilla. Qira näytti heti todellisen luonteensa ; "ihan kiva että täällä on muitakin mutta onhan kaikille selvä että minä olen se pomo". Käveli hyvin ylväin askelin, hieman niskakarvat pystyssä toisten pentujen edessä ja kun kukaan ei tehnyt elettäkään niin arvonsa tunteva neiti oli tyytyväinen... Rosso alias Sako oli vain onnellinen kun on näin paljon leikkikavereita eikä ymmärtänyt lainkaan Qiran pomottavaa asennetta. Qira pomottaa Sakoa myös joka päivä... ja monta kertaa. Nyt onneksi uskoo jo pelästä rykäisystä niin että homma loppuu.

Rosson kasvattaja toivoi että herralla olisi säilynyt sama nimi myös meillä, mutta huudettaessa Rossoa hyppää kolme koiraa yhteensä ; Roci ja Robi myös joka tuntee lempinimen Robson. Niin pieni mies sai eilen uuden, oman nimen.

Tiistaina meni töissä niin myöhään että emme ehtineet koirien kanssa tekemään muuta kuin pienet toko ja agi treenit kotipihalla, siis todella pienet, n 3 minsaa per koira. Mutta pääasiahan on ne onnistuneet suoritukset eikä se aika.

Tänään jos pääsisimme lenkille ja huomenna menemmekin sitten siirtämään esteitä ja treenaamaan agiliitoa sunnuntain möllikisoihin. Perjaintaina voisimme käydä katsomassa minkä lämpöiset ovat vedet täällä meillä päin ja treenata noutoa maalta mikäli työt antavat periksi. Tämä viikko näyttää aivan katastrofilta niiden puolesta kyllä. Lauantaina menemme Joensuuhun katsomaan Fanin narttupentua Iitua näyttelyyn ja Miwa korkkaa samalla myös näyttelyuransa. Jaden pentu Retu on myös paikalla. Papu pääsee mukaan "siivellä"... no kun ei sinne yhden koiran kanssa toimita mennä....