Isot onnittelut Lissulle ja Ruutille jotka nousivat agissa viikonloppuna kolmosluokkaan! Heti ekassa kolmosen startissa samana päivänä napsahti myös tulla 0-tulos ja vielä palkintopalli sijoitus. Olette te melkoisia. Nyt vaan jännitetään onko Ruutin  "esikuvalle" Popalle tulossa pentuja- pääsee retkuneiti toivottavasti harjoittelemaan pentujen hoitoa sitten.

Meillä alkaa olla porukka paranemaan päin luultavasti Jyväskylästä kotiintuomisina saadusta kennelyskästä. Robi sairasti taas kaikista pisimmän kaavan mukaan, Qira, Rudi ja Vicky selvisivät muutamalla yskäisyllä. Muuhun porukkaan ei onneksi tauti tarttunutkaan. Vicky on tosiaan ollut pari viikkoa taas meillä juoksua potemassa -parhaat päivät vaan sattuvat tulevalle vkolopulle - kiva lähteä Messariin. Rudilla saattaa olla aivot jalkovälissä mutta niinhän ne on tässä pari viikkoa ollut jo muutenkin kun kaikki tytöt ovat olleet juoksussa, paitse se Papu, joka haluaa kulkea ihan omia polkujaan....

Papu olikin vkoloppuna molempina päivinä fasaaneilla. Perjantaina Niki soitti papalle että huomenna lähdetään lintumetsälle ja niin se pieni metsämies starttasi Patun ja papan mukaan aamulla. Patulla on muutama mainio videonpätkä missä aika selvään kuuluu Nikin käskyt Papulle...oli pitänyt välillä sanoa että nyt ei saa viheltään pilliin tai komentaa koiraa kun koira on linnuilla...kun pitäähän koiran omistajalla olla itsellään myös oma pilli...Ei ollut tarvinnut nukkumattia etsiä kun lähtivät ajamaan pellolta kotiapäin...mutta ei saanut kesken päivänkään hakea pois. Mutta eikös raitis ulkoilma ja liikunta kasvata terveen nuoren miehen?