Viikonloppuna oli ihan taivaallista kun ei ollut pakkasta! Sai olla ulkona sekä koirien että lasten kanssa. Molemmat kun olivat hyppineet seinille tämän pakkasjakson aikana. Jopa meidän Pekka-kissan kostea protestointi loppui kun pääsi ulos. Pekka kun kävi pissillä mitä epämääräisempiin paikkoihin kostona siitä kun tassut eivät tarenneet olla ulkona - ihan kuin se olisi ollut minun vika....

Sunnuntaina oli Elisan nuorimmaisen kastajaiset ja ei Hetasta tullut Heta Matilda vaikka kuinka Elisa niin uhkaili. Pappi ainakin kastoi neidin nimellä Riina Annika. Kyllä meidän Niki oli aika pollevana kun sai kunnian käydä pyyhkimässä vauvan pään kastamisen jälkeen.

Meidän Rizu on ihan oikeasti kuin norsu posliinikaupassa retonien keskellä - eilen innoissaan yritti leikkiä Papun kanssa ja huitaisi etusellaan Papua kulmaan. Sillä seurauksella tosin että Papulla on silmäkulma auki.... Rizun tassut kun ovat kuin moukarit....

En varmaan ole julkisesti kertonut että meillä on isoja ongelmia Rizun kanssa. Olisi pitänyt miettiä silloin vähän enemmän ja uskoa kun sanottiin että suursnautseri on vaativa koira. No nyt saamme maksaa kun ei voinut uskoa mitä rodusta sanottiin. Meidän karvaturpaa kun ei voi jättää yksin kotiin sisälle - se aukoo lukossa olevat ulko-ovet ja makaa portailla odottamassa että milloin ne tulevat takaisin kotiin. Kun olisi kesä niin eihän siinä mitään mutta jo 20 astetta pakkasta riittää aika nopeasti jäähdyttämään mökin aika viileäksi... eli tämmöinen ongelma meillä  No Robi on saanut Rizusta seuraa tarhaan, saavat mustat olla samassa yksiössä.

Kohta muuten saattaa musta alkaa tuntumaan entistä paremmalle, jälleen kerran

Perjantaina suuntaamme katsomaan Rudin pentuja Heikin luo. Kaikilla pikku retkuilla on oma koti tiedossa niin uskaltaa mennä katsomaan. Kuvia näistä sankareista näkee Riekkoalbuksen sivuilta.

Lucasta tuli myös täyden kympin isiretoni kun Mäen Mikan Siru teki 10 retkua - näistä sankareista 8 on narttuja ja vain kaksi urosta. Näistä lisätietoa löytyy Haipakan kennelin kotisivuilta. Luca astui myös helmikuun alussa Hämäläisen Riston Kesakon Minnin joten nähtäväksi jää syntyykö sieltä samanlainen lauma lintukoiran alkuja.