mutta sitä jaksaa kuulema paremmin kun on jotain mitä odottaa?! Rudi odottaa ainakin kuin kuuta nousevaa että tytöt saapuisivat ulko-ovesta ulos. Pojat ovat olleet ulkoruokinnassa tämän viikon - Colan juoksu alkaa olla ohi ja Qira aloitti pari päivää sitten. Papu on ollut porukoilla tämän ajan ettei nyt sitten sotkisi sen hormoni toimintaa yhtään enempää.

Pedon ja Vickyn juoksua tässä vielä odotellaan. Nyt Pedon juoksu saa alkaa kun kerran olemme saaneet sulhasen päätettyä. Kallistuimme mustaan vaihtoehtoon nimeltään Decorum Goljat alias Pöljätti. Toivottavasti saamme kasan mustia lampaita keväällä maailmaan.

Viikonloppuna Rudi, Qira, Vicky ja Köpi menevät silmätarkastukseen Iisalmeen ja Papu ja Peto Lumijoelle kokeeseen. Edelliset viikonloputkin ovat menneet aika tiiviisti fasuilla niin kauan kuin on vaan valoista ollut. Huomenna tulee Jalo, Duke ja Taavi kaveriksi treenailemaan. Jospa minäkin pääsisin kohta koiria treenaamaan ; osaan jo ulkoa kuinka monta naulaa löytyy makkarin katosta ja kuinka monta puuta näkyy makkarin ikkunasta. Ja sen kuinka monta niistä on mäntyjä ja kuinka monta koivua....huoh....täytyy varmaan seuraavaksi opetella oksien lukumäärä

Kaverit ovat kyselleet kuinka on hermo kestänyt tämän syksyn tätä pakkkolepoa kun ei minua ole luotu olemaan yhdessä kohdassa. No Juha laittoi minulle telkkarin makkariin, läppäri löytyy kanssa ja puhelinlasku on sen mukainen. Ja onhan minulla onneksi ollut tuuraajia ; Juha on huolehtinut koirien perusasiat kotona, Jarkki ja Patu liikuttaneet ylimääräistä virtaa pois jos isukki ei ole ollut maisemissa ja Emmi käyttänyt näytelmissä.

Eli valtakunnassa kaikki hyvin vaikka olenkin poissa pelistä