Viikonloppuna oli tarkoitus mennä Kuopioon vesityökokeeseen mutta toisin kävi....aloitin aamun istumalla sankko sylissä vessassa. Tuntui että kuolema koittaa väkisin kun ei ehtinyt oksentaa niin paljon kuin olisi tarve vaatinut. Eipä siinä tullut mieleen lähteä metriä kauemmaksi vessan ovelta. Patu ja Tellu olivat onneksi edustamassa meitä, tuloksena 4 pojoa avoimesta luokasta. Hyvä te jälleen!

Colan terroristi ipanoista Konsta ja Kepa olivat näytillä Joensuun näyttelyssä, tuomarina oli Paavo Mattila. Konsta oli kuunnellut isännän "murheet" ekasta näyttelykerrasta ja esiintyi mallikelpoisesti. Tuloksena serti ja rotunsa paras. Kepan saldo oli EH. Onnea molemmille päivän menestyksestä!

Jalo oli käynyt vesityökokeessa ja suuresti ihmettelin Heikille mikä oli pistemäärä. Jalo on nuorten luokan koira ja oli tiputtanut linnun vesirajaan takaisin tullessa. Tuloksena oli 0 pistettä. Olen aina luullut että nuorten luokassa tämmöisestä suorituksesta tulee pisteitä mutta ei näköjään aina tule. Satu ja Luca olivat myös vesillä, tuloksena 3 pistettä nuorten luokasta. Hyvä, hyvä!

Papun kesä on ollut täynnä vastoinkäymisiä ja ne näyttävät vaan jatkuvat. Ei siinä mitään niin kauan kun koira säilyy hengissä mutta kyllä tämä alkaisi jo riittää. Tällä kertaa pelikaverina oli kyy mikä puri Papua rintekehään maanantai illan lenkillä. No onneksi pääsimme ajoissa hoitoon ja nyt näyttää ainakin sille että hengissä tästä selvitään. Pari seuraavaa päivää kertoo loppu totuuden. Samalla kertaa tarkastettiin jälleen sitä ötökkä korvaa ja näkymä oli karu - tärykalvoa ei ole juurikaan enää jäljellä. Huoh, ei tarvitse kuulema ihmetellä miksi koira karttaa vettä. Ei ole kuulema mikään voittaja fiilis kun vettä menee korvaan...

Jos nämä vastoinkäymiset alkaisivat olla tässä ja pääsisimme normaali elämään pikku hiljaa. Tai ainakin niiden kanssa joiden kanssa se on vielä mahdollista. Tocasta on nimittäin tullut vanha, ukko vanhentuu ihan silmissä. Ei enää lähde ulos toisien koirien kanssa, kävelee kuin vanhukset ja on muutenkin tosi väsynyt. Meidän Toivo Taneli Otsan rypistys