Nyt sitä on taas kirjailtu viikonloppuna historian lehdille uutta lukua ; lauantaina olin ihan itse omin kätösin ohjaamassa Colaa kokeissa, ihan oikeasti, uskokaa tai älkää metsästyskokeessa wink Ladies Trial oli tuossa kulmilla niin olisihan se ollut häpeä jos ei oltaisi siellä käyty harjoittelemassa. Ainoa tavoite oli että minä en ryssisi koetta, mutta sekään ei ihan toteutunut. Oli sitten muuten pirun ovelia fasaaneita - kyllä meidän fasut ovat ihan maailaistolloja!!! No kaksi seisontaa meni siihen että ohjaajalta loppui usko ja toivo että siellä mitään on, kolmannessa tuomari patisti ystävällisesti juoksemaan ja 60 metrin jälkeen kukko ilmaan ja siitä kenttään. En ollut uskoa silmiä, perskeles, siellä ihan oikeasti oli se lintu, joka juosta vintti meidän edellä kuin viimestä päivää. Ja viimeinen päivä se sille olikin. Täydellinen nouto ja päivä paketissa. Tuomari totesi vaan että perästä kuuluu.

Päivä oli todella opettavainen. Tuloksena AVO 2 ja 69 pistettä. Laiha lohtu kun me tarvitaan se ykkönen sad Sitä meille tarjoiltiin mutta ei ollut ohjaajasta sitä ottamaan!

Onneksi viikonlopussa on kaksi päivää eli kaksi koetta. Sunnuntaina Teuvo asialle Colan kanssa kokeisiin. Johan alkoi homma sujumaan. Cola oli ryhmästään ainoa koira joka selvisi päivän läpi. Tuloksena 83 pistettä ja AVOIMEN LUOKAN YKKÖNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voi elämän kevät, sen tämä kaksikko on kyllä ansainnut.

Sitä sitten mentiin Nikin toiveiden mukaan ABC:lle lehtipihvin syöntiin ja ostamaan Colalle kakkutarpeet - maksalaatikkoa, HK sininen lenkki, lihapullia, pekonia ja kermavaahtoa. Voittajaluokan retoni nautti kakun antaumuksella. Minä suuntasin poreammeeseen kera lasillisen kuohuvaa - ja kyllä sekin maistui.... Vesityökokeessa lupasin Haapasen Jounille kun saimme 4 pistettä että se on muuten tälle vuodelle AVO 1 koira, ei tullut luvattua turhia cheeky