Koko viikko on mennyt sängyn pohjalla ja keskiviikko sairaalassa, mutta jospa elämä alkaisi voittaa. Koirat ovat olleet ihan ihmeissään kun ei tehdä mitään. Viikonloppuna olisi Papun kanssa agility valmennus Haukiputaalla, katsotaan onko minusta edes sinne lähtijäksi. Äitini sanoja lainatakseni olen silloin oikeasti kipeä jos ei kisoihin tai treeneihin koirien kanssa pääse...

Lauantaina 19.4 olimme Kiuruveden näyttelyssä. Olin näyttelypaikalla ensimmäistä kertaa elämässäni ilman omaa koiraa! Kasvateista paikalla oli Usko (M.Hard Nougat), Peppi ( M.Carmen), Peto, Jade ja Jaden pennuista molemmat Taavit (M. Jade's Jam & Join) ja Tyyne (M.Jade's Jewel).

Tuomarina oli Anita Maljanen ja päivän saldo seuraava:

Usko Nuo tyydyttävä ( pelkäsi jostain syystä tuomaria)

Taavi (Join) - Jun EH

Tyyne - Jun EH

Peppi - Vet H ( ei halunnut esiintyä ilman isäntää)

Peto - Avo H

Jade - Avo EH

Taavi ( Jam) - Jun ERI SERT ROP

Kasvattajaryhmän arvostelu meni näin ; Kasvattaja esittää ryhmän tyypikkäitä koiria, joista kaikki eivät esiinny. Tästä syystä ei kunniapalkintoa.

Mutta Taavi esiintyi elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä loistavasti ja oli lähellä vielä sijoittua ryhmässäkin. 7 ja 8 ryhmät oli yhdistettty ja Taavi tippui pois viidentenä koirana kun 4 sijoitetaan ;(

Sunnuntai menikin sitten töissä Pyhäsalmen näyttelyssä pystykorvien kehässä opetellen karhukoiran rotumääritelmää ja sen tulkintaa koiraan. Oli mukava olla kehässä kun tuomari opetti samalla perusteita kun arvosteli koiria. Sitten kun minulla on aikaa niin opiskelen kyllä tuomariksi ;)

Usko vietti myös tupla näyttelyt viikonloppuna ollen sunnuntaina Jyväskylässä, tuomarina Raija Tammelin ja tuloksena H. Tällä kertaa herra oli ollut luottavainen kehässä, mutta aivan liian lihavassa kunnossa. On hieman vaikea ymmärtää kuinka laiha koiran pitäisi olla, kun Uskolla näkyy osa kylkiluista ja oli siitä huolimatta lihava...Onneksi siellä kehässä ei arvostella koirien esittäjää- meidän koirat olisivat aina lihavia ja tappijalkaisia ...;)

Meidän perheeseen on tulossa uusi tulokas Ruåtsin maalta. Eirams Rosso Runner- herra saapuu lauman jatkoksi toukokuun alussa. Innolla täällä odotellaan että päästään näkemään nuori herra livenä. Onneksi ei ole enää pitkä aika.