Nimittäin hakemaan joka kesä vesityökoe pisteet kotiin. Sunnuntain saldo oli 4 pistettä. Siitä hurjasti onnea! Yksi piste oli taas mennyt Oskun oman tyylin vuoksi ; vedestä noustessa lintu pitää saada tiputtaa maahan ja ottaa siitä sitten uudelleen ja tuoda emännälle. Kait Osku haluaa varmistaa että lintu on hyvin suussa maallakin.

Colalla alkoi eilen juoksu eli hommat on tauolla sitten Colan osalta semmoiset reilut pari viikkoa. Merkit oli kyllä ihan selvät taas. Cola kun on sitä mieltä heti juoksun alusta asti että voisi ottaa uusintana semmoiset 11 pentua... mamma taitaa olla vaan eri mieltä. Nukan juoksu alkaa myös varmaan tällä viikolla niin taidetaan porukoiden kanssa vaihtaa koiria viimeistään viikonloppuna sitten.

Eilen satoi koko päivän niin koirat joutuivat olemaan tarhassa koko päivän. Eihän nyt kotona voi olla ulkona kun sataa- siellä voi kastua. Mutta lenkillä, puhumattakaan metsällä tämä ei tosiaankaan haittaa. Niinpä sitten kun tulin töistä käytiin metsäautotiellä semmoinen 10 kilsan lenkki. Minulla tuli sen verran kilometrejä eli koirille hieman enemmän. Kooikkerikaverit Mona ja Stefi oli myös mukana joten jako meni tasan ; 3 retkua ja 3 kooikkeria.

Tänään pääsemme Papun ja Robin kanssa agilitaamaan ja Miwa menee kynittäväksi Lassi-isänsä omistajan luokse. Ei retkun omistajalta toi trimmaaminen oikein suju....