Pitkänä perjantaina sain aikaan jotain sellaista mitä ei vähään aikaan ole meidän koirien kanssa tehty- kävimme hihnalenkillä keskustassa. Kävelimme Robin, Papun ja Nikin kanssa rattailla mummolaan. Ja mikä parasta saavuimme paikalle juuri niin että ukki saapui samalla hetkellä pihaan hakemasta pizzaa. Nikille oli mitä mieluisin yllätys...

Lauantaina suuntasimme sitten mökille Nikin, Juhan, Robin, Papun ja Tocan kanssa ajamaan kelkalla. Koirat ja poika nauttivat huristella pitkin jäätä ja minä sain katsoa rannalla menoa nauttien auringonpaisteesta ja paistellen makkaraa koko porukalle. Loppuverryttelynä käveltiin sitten koirien kanssa reilun tunnin lenkki, ja taas hihnalenkki, kotiin päin.

Illalla käytin sitten Colan kanssa vielä ihan yksin lenkillä ja kävimmepä hieman esteillä muistelemassa mitä se agility on. Kovasti oli rouvassa virtaa ja esteet hyvin muistissa.

Sunnuntaina pennut näkivät teeren pyrstön ekaa kertaa. Kaikki kävivät kimppuun kuin yleiset syyttäjät ja olivat ihan sitä mieltä että ei tätä tarvitse äidille takaisin antaa. Poikien luonteesta on varsinkin ollut kyselyjä. Tämä on ehdottomasti tasaisin poikaporukka mitä meillä on koskaan ollut- jokainen tekee omia tutkimusretkiään, nukahtavat minne sattuvat ja taistelevat toistensa kanssa. Kusti on tosin se joka haluaa aina sanoa sen viimeisen sanan ja olla varmasti viimeisenä niskan päällä. Konsta taas on rauhallisin kaveri ja selvästi miettii mitä ne nuo sisarukset oikein meenaavat taas.

Tytöissä on luonteissa hieman enemmän hajontaa. Kerttu, Kielo, Keiju ja Kyllikki ovat vilkkaampia Kaino ja Kaisa. Kaino on tytöistä se kaikista pehmein ja varovaisin, Kielo taas rämäpäisin menijä.

Mutta tässä on vielä onneksi se 3 viikkoa aikaa että saamme nauttia näistä veijareista. Tänä aamuna Nikin kanssa aloitimme ja juttelemaan että pennut lähtevät omaan kotiin, kun Niki on sitä mieltä että kaikki ovat hänen omiaan. Tämän jälkeen varmisti kysymällä onko Papu, Cola ja Robi hänen omiaan- kyllä ovat, niitä ei vie kukaan omaan kotiinsa.

Cola vastaa Popan kyselyhaasteeseen, kun saamme mietittyä tiivistetysti 7 tunnustusta ;)