ja ipanat kasvavat. Ensimmäinen viikko on jo mennyt ja pienet termiitit ovat meillä enää 7 viikkoa. Tämä viikko on muutenkin ollut yhtä hässäkkää; liian kuuma, liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Mutta tänä aamuna soitin äiskälle, kuten joka aamu tällä viikolla kun on pidetty heti aamulla puhelinpalaveri miten selvitä kustakin päivästä, että mitä keksitään tälle aamulle! Viikko on mennyt juuri niin että on sammutettu sieltä missä on eniten palanut ja tänä aamuna ei ollut "enää mitään sammutettavaa"

Mutta siis Peto on astutettu Rudilla pari kertaa onnistuneesti ja parikymmentä kertaa vähemmän onnistuneesti. Laita kaksi ekakertalaista hommiin niin sen siitä saa. Minun ja Sannan kädet ovat olleet milloin missäkin välissä että on homma onnistanut. Jopa Juha sai välillä tulla Rudia "kannustamaan". Mutta ei ole Rudi eläissään ollut niin rauhallinen kuin tämän viikon, että jotain hyötyä tästäkin

Tellu, Cola ja Qira ovat käyneet uimassa ja Qiralle teettää vaikeutta hoksata ottaa lintu mailta yliuidessa. Juoksee kuin heikkopäinen rannalla, etsii kai elävää riistaa  mutta kait tuo kokonaisuutena on aika pieni ja korjattavissa oleva ongelma.

Tänään ajattelin helpottaa Tocan elämää kuumuuden suhteen käyttämällä herraa parturissa. Onneksi on sentään tuo koirien oma uima-allas kotipihassa niin saavat hieman helpotusta tähän kuumuuteen.

Tässä myös päivitetyt pentujen painot viikon ikäisenä

1. Kukka, narttu 730 g

2. Mohikaani, uros 587 g

3. Maija, narttu 488 g

4. Marjatta, narttu 765 g

5. Esteri, narttu 670  g

6. Martta, narttu 565 g

7. Mauno, uros 638 g

8. Elviira, narttu 630 g