Nyt on sitten koko porukalla polskittu mennyt viikko, paitsi Papu jolla on yhä tärykalvossa kaksi reikää ja Nuka jolla on mahan alla semmoiset 50 tikkiä. Tiistaina menimme poistamaan Nukalta tulehtunutta nisää niin operaatio "hieman" paisu. Piti tulla semmoinen muutaman tikin reikä ja nyt koirassa ei muuta olekaan kuin reikää. Toivottavasti mummo paranee tuosta entiselleen, ihan kohtalaiselle ainakin nyt näyttää. Papun tuomio oli yhä sama eikä siis vielä koko heinäkuussa vesille.

Robi on uinut vastahakoisesti ja suuresti tätä on viikko tässä ihmetelty. Perjantaina kävimme sitten lääkärissä ja veriarvot olivat herralla hieman sekaisin. Tarkempia tuloksia saadaan alkuviikosta sitten. Qira hokasi että vesi ei olekaan vaarallinen elementti ja porskuttaa mennä toisten perässä. Vahvistetaan vielä taitoja ennen kuin alamme neitiä yksin vaatimaan touhuamaan. 

Tellu ja Cola taasen ovat jyvällä vesityön ideasta, mitä nyt perjantaina molemmat keksivät uuden asian - Tellu tuli siihen tulokseen että lumpeet ovat niin vaarallisia että niihin hukkuu ja Cola oli sitä mieltä että vastarannalla rotkottava sorsa voi olla siellä, kuolluthan tuo näyttää olevan. Launtaina menimme sitten eri paikkaan treenaamaan ja sitten homma taas pelasi...mutta johtuen perjantain treeneistä kumpikaan emännistä ei sitten lähtenyt lauantaina kokeisiin. Rudi kävi onneaan kokeilemassa ja jälleen huomasi mikä osuus on kun tuuri on ihan vasten kasvoja...

Rudille heitettiin vesinouto dami noutoesineeksi ja kappas vaan, ei älytty että tuulee aika napakasti selälle päin...no tuuli kuljetti damia koko ajan Rudia pakoon ja pienen miehen kantti ei sitten riittänyt uida sitä kiinni. No onpahan kuitenkin jo varmat 2 pinnaa plakkarissa ja aikaahan tässä on korotella pisteitä vielä vaikka kuinka.