Meidän koirien mielestä aina pitäisi varmaan olla Joulu kun on koko perhe vaan kotona ja touhutaan yhdessä. Joka päivä ollaan käyty lenkillä tai fasaaneilla tai kelkalla ajamassa. Ei ole illalla kukaan suurimmassa määrin riehunut enää vaan on ollut ihan hiljaista...
 
Qira teki elämänsä ensimmäisen oikeaoppisen seisonnan fasaanille. Oli jo juoksemassa ohi kun nenä sitten yht äkkiä sai hajun että mitä täällä onkaan ja täydestä vauhdista liinat kiinni. Nosti tosin ilman lupaa mutta pysähtyi heti käskystä. Sitten mentiinkin kiireellä autoon ettei munata hienoa päivää.
 
Papulle riistatöitä tiedotuksineen, Robi seisoi tietolintua ja irtosi myös tiedottamaan, tosin tiukassa oli. Mutta sieltä se pikku hiljaa tulee palaset kohdalleen myös meidän mustalle lampaalle.
 
Cola mökötti kotona Nukan kanssa kun ei päässyt mukaan... omaa erinomaisuutta piti illalla sitten esittää edes noutamalla... Cola oli niin loukkaantunut että ei edes voinut syödä ennen kuin oli saanut tehdä jotain ja näyttää mitä osaa.
 
Colan takareisiä on ihan tarkoituksella säästelty nyt että saataisiin ne kuntoon. On vaan hierottu viikoittain ja yritetty aina välissä venytellä. Jospa ne pikku hiljaa antaisi periksi.
 
Nuka seurasi Colan perässä juoksun suhteen ja on aloittelemassa omaansa. Olisi kyllä voinut olla ihan yhtä aikaa niin ei olisi Robilla niin vaikeaa jaksoa heti peräkkäin...
 
Colan pennuista Köpi ja Lola kävivät kylässä ja katseltiin yhdessä millä mallilla ipanat ovat. Tottelevaisuutta löytyi hyvin molemmilta ja ihan ovat vanhempiensa näköisiä kakaroita. Tästä on hyvä jatkaa kun on kuulolaitteessa patterit ;) Myös Rocin astutuspentu Luca kävi kylässä ja ainakin nyt näyttää sille että valinta on sattunut oikeaan. Komea miekkonen on kasvamassa sielläkin.