Tämä vuosi on mennyt taas vauhdilla kun Joulukin on jo niin lähellä. Taaksepäin kun kalenteria katselee niin vuosi on ollut myös tulosrikas ; metsästyskokeissa tuloksia on tullut yhteensä 7 kappaletta jos osaan oikein laskea ja näyttelypuolelta olemme saaneet yhden valion sekä usealle koiralle sertejä ja cacibeja. Kiitos teille kasvattien omistajat että olette olleet niin ahkeria retkujenne kanssa.
 
Cola päätti heti viimeisten kokeiden jälkeen että nyt on sitten tauon paikka - neiti aloitti juoksun heti joulukuun alkuun. Nuka näyttää seuraavan perässä, ettäs vanha mamma vielä kehtaa...Robi on taas kierroksilla mutta saman katon alla pystytään ongelmitta elämään. Agilityssä kävimme Robin kanssa taas pitkästä aikaa ja ihan hyvin selkä jaksoi pikku pätkiä. Heti kun teki hieman enemmän niin jäykkyys alkoi näkymään. Hiljalleen siis mennään. Papu ja Qira on ollut mukana myös ja Rudi-räpä aloitti esteisiin tutustumisen myös.
 
Itsenäisyyspäivänä olimme möllikisoissa ja mätsärissä iskän kanssa tuomarina ja sunnuntaina sitten pääsivät koirat fasaaneita kiusaamaan. Colan pennuista Topi oli mukana ja Tellu tietysti tien toiselta puolelta kuuluu vakiokalustoon. Topille vaan lisää kokemusta ja kuuliaisuutta niin hyvä tulee.
 
Kylmän linnun noudossa meillä on tätä nykyä jaettu vuoronumerot kun on niin monta innokasta tulijaa. Papu ja Nuka kävivät fasaaneilla hakemassa myös lämpimän linnun ipanoille ja tämä kulki noudossa samalla tavalla. Papu oli jopa tiedottanut! Siitä on aikaa 3 kk kun koira ekan kerran edes kunnolla seisoi lintuja- tiesi olevansa seisovalintukoira ja nyt homma pelittää aika hienosti jo. Hieman vielä itsenäisyyttä hakukuvioon ja varmuutta noutoon niin hyvä tulee. Taas sitä pitää viikonloppuna lähteä porukalla lintuja katsomaan.
 
Vuoden viimeinen näyttelyreissu suuntautui Emmin kannsa kohti Helsinkiä 15.12 Papun, Qiran, Vickyn, Pedon ja Rudin kanssa. Meidän retkulaisista paikalla oli myös Sulo ja Lilli. Rudi pääsi ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä- olihan herralla ikää 9 kk ja 6 päivää - ja millä tuloksella erinomainen, paras uros 2, varaserti ja JUNIORIVOITTAJA 2008. Sulo sai meidän kaikkien yllätykseski hyvän :( taisipas olla Sulon ensimmäinen keikka ilman menestystä! Colan kolme neitiä saivat kaikki samanlaiset tulokset; EH ja kaikkien arvosteluissa lukee että lupaavat juniorit mutta tarvitsevat vielä aikaa. Keväällä siis jatkamme neitien kanssa. Peto sai samoin EH ja Papu pääsi yllättämään minut taas puun takaa ihan urakalla ; erinomainen, paras narttu, cacib ja VOITTAJA 2008!!!! En ollut ihan heti uskoa kun tuomari koiria laittoi järjestykseen että Papu meni voittamaan. Kasvattajaryhmämme koostui nartuista ; Papu, Qira, Lilli ja Vicky. Neidit esiiintyivät erinomaisesti. Tuloksena rotunsa paras kasvattaja ja onnittelut tuomarilta hyvästä työstä.
 
Kiitos teille kaikille kasvattien omistajille ja oikein hyvää ja rauhallista joulua! Toivottavasti tuleva vuosi on yhtä antoisa ja hyvä kuin tämäkin vuosi oli.