Niinpä se vuosi vaihtui- nyt pitäisi siis olla uusi vuosi ja uudet kujeet. Koirat istuivat porukalla ikkunalla katsomassa raketteja ja sovittiin sitten että vähintäänkin yhtä paljon pitää saada tuloksia kuin menneenä vuonna. Mutta että ennen kaikkea pysytään kaikki terveinä niin se olisi pääasia.
 
Agiliitoa ollaan käyty iltaisin harrastamassa kun pakkaset ovat antaneet myötä mutta muuten valoisan aikaan ollaan kiirehditty fasaaneille. Qira ja Rudi ovat alkaneet keksiä jutun juonen ja Papu on edistynyt ihan oma-aloitteeseen tiedottamiseen. Robi on sama kuuma kalle mutta kyllä ollaan poika nähty jo useamman minuutin seisonnoilla. Nuka ja Cola ovat joutuneeet etsijän töihin- pennut on helpompi viedä tietolinnulle niin on sitten paremmin itse tilanteen "herra".
 
Fanin ipanat on nyt molemmat lonkkakuvattu tuloksella A/A. Tässä kuussa saadaan vielä Jopen silmätarkastustulos, Iitu on jo tarkastettu tuloksella terve. Sitten onkin edessä seuraavaksi loppujen Jaden pentujen kuvaaminen seuraavien viikkojen aikana.
 
Mutta nyt pitäisi saada sen verran aikaan että jaksaisi mennä lenkin päätteeksi venyttelemään sekä itsensä että koirat...