Marraskuu on alkanut semmoisella tohinalla ja rytinällä että koitan muistaa kirjoittaa kaiken mainitsemisen arvoisen ( jos en muista niin korjailkaa...)

Mutta tosiaan kun kuukausi vaihtui niin muistin että mitä elämä on koiranpennun kanssa. Se on sitä että yöllä saa herätä (ihan niin kuin tässä muka olisi moneen vuoteen kokonaisia yöunia nukuttu) aamulla saat varoa mihin astut, mattoja ei ole lattialla ja aamun saat aloittaa siivoamalla. Kaikki tavarat on nostettava parin metrin korkeuteen mitä et halua tuhottavan ja ne ovet muistettava laittaa kiinni minne et halua mentävän... Ja olohuoneessa syömisen saa hetkeksi nyt unohtaa tai ainakin sen että jättää eväät olkkarin pöydälle - ne näyttävät menevän parempiin suihin... Eli meille tuli siis riisenin pentu Dana aivan valloittava tapaus, oikea pusukone ja varma oikeudestaan olla ihana!

Ruutin pennut saapuivat myös maailmaan, 4 narttua ja 1 uros. Valitettavasti uroksesta jouduttiin luopumaan koska pennulla oli kitalakihalkio  mutta tytöt voivat hyvin ja kasvavat reippaasti. Alustavasti kaikki pennut ovat varattuja.

Seuraavalla viikolla Vicky kävi Seinäjoella "hakemassa" viimeisen sertin ja ekan cacibin ja oli vielä rotunsa paras!! Maria oli reipas tyttö kun jaksoi nousta aamuyöstä ylös ja lähteä "lempiharrastuksensa" pariin. Ja sitten Juha kävi kokeissa paukauttamassa avoimessa luokassa 77 pistettä eli AVO 2 ja näin ollen turbosiasta tuli MUOTOVALIO!!!!! Jee, kasvattaja onnittelee ja kiittää! Konjakkiluokan ovi jäi vielä aukeamatta kun kaikki Vickyn linnut sattuivat olemaan peltopyitä ja näin ollen ei saatu tiputusta...

Mosku aloitti myös näytelmäuransa, tuomarina Paavo Mattila ja tuloksena NUO ERI 1 PU1 SERT ja ROTUNSA PARAS ja lisäksi vielä RYHMÄSSÄ SIJOITTUMINEN!! Hirmuisesti onnea Hakmanin porukoille!

Viimeisimpänä tuloksena Ylä-Savon kanakoirakerhon mestaruusjahdissa, todella tiukassa ja totisessa kisassa Tellu ja Patu sijoittuivat hopealle! Yleensä hopea on häpeä mutta tietäen Sawon maan kanakoirien tason täytyy olla ylpeä tästä hienosta saavutuksesta