Saamme siirtyä projektin toiseen vaiheeseen ;)

Vicky kävi siis Cashin luona kylässä. Neiti halusi olla pikku pomo mutta Cash ei paljoa korvaansa heilauttanut vaan antoi neitin pomottaa sen verran kuin tarve vaati. Sitten yht äkkiä kesken liikkeen Vicky veti parkkiin ja homma oli siinä. Nyt vaan odotellaan että alkaako ne pikku retonit siellä kasvamaan!

Yöllä kotiin ajaessa oli Marian kanssa hieman hulvaton meininki välillä ja niinpä keksimme että jaamme pennut tasan keskenämme! Kuinka ihanaa olisi sitten ensi vuoden Junkkarissa kun olisi ihan erikseen Katjan ryhmä ja Marian ryhmä.  Tuomarille vain ilmoittaa hakuvuoron välissä että ootas kun vaihdan koiraa. Tätä ideaa ei muuten varmaan kukaan ole vielä kokeillut. Tulihan meille jo kiistaa sitten kumpi ottaa urokset ja kumpi nartut mutta fiksuina tyttöinä keksimme ratkaisun tähänkin varsin nopeasti - laitamme pennuille eri väriset pannat kaulaan ja sitten hattuun samat värikoodit ja vuorotellen nostamme sieltä sitten laput esiin. Ja se kumpi saa aloittaa ratkaistaan tietysti kivi-paperi- sakset menetelmällä....

Mutta jos joku haluaa kuitenkin haluaa sotkea meidän huippu idean toteutumisen voi ilmoittaa minulle oman toive värikoodinsa ;)

ps. muistakaa että olimme aika väsyneitä mutta onnellisia.....

Heta T kävi menneenä vkoloppuna näytelmissä erinomaisen menestyksen kanssa. Heta sai toisen sertinsä ja oli ROP! Onnittelut Heikille Helsingin suuntaan ;)

Huomenna kokoonnumme M-pentueen sankareiden kanssa tänne Kiuruvedelle. Vahvistukseksi saamme muutaman papusen ja petosen näyttämään näille kakaroille kuinka "isoja" koiria sitä jo ollaan...