Hiljaista on tosiaan ollut kuin huopatossutehtaalla mutta eikös se mene niin että metsä kutsuu tähän aikaan vuodesta aika tiiviisti retonkia harrastamaan ;O Pitää kuitenkin välillä yrittää pitää sivutkin ajantasalla....
 
Cooki-muru ehti täyttää tässä välissä 3.10 jo 5-vuotta ja Titin viimeiset pennut vastaavasti 8.10 kokonaiset 7-vuotta. Myöhästyneet onnittelut sekä G- että F-pentueen retkuille.
 
Terveystuloksiakin on tullut muutama tullut tässä välissä:
Majaniemen Hard Nougat "Usko" silmät terveet
Majaniemen Honey Nougat "Pipa" silmät terveet, lonkat B.
 
Nyt on siis kaikki kuvattu H-pentueesta ja onnellisena voin todeta että Nuka teki sen taas ; koko pentueellisen tervelonkkaisia ipanoita. Voi Sylvi että olet oikea aarre!
 
Rudi ja Qira ovat olleet viikonloppuisin pentukurssilla ja jopa jästipää Rudi alkaa jotain oppimaan. Linnuille ei ole kummallakaan kiire niin kauan kuin noin itsepäisiä ovat. Nouto sujuu molemmilla ikään nähden hyvin. Näytelmiiin ollaan menossa ensi kuun alussa harjoittelemaan.
 
Agility on jäänyt lahjakkaasti taka-alalle mitä nyt Qiran kanssa on käyty muutamaa estettä harjoittelemassa. Kun sinne oikealle metsälle ei vielä neidillä ole asiaa tälle syksylle. Papun ja Colan kanssa käytiin 11.10 Pajarin Tuomon koulutuksessa hakemassa taas vinkkiä miten mennään eteenpäin. Paljon tuli ohjaajalle "korvanvoidetta" neiteilystä radalla. Nyt mennään sitten upporikasta tai rutiköyhään. Pitää ottaa Toca eläkkeeltä - se herra osaa tämän taidon niin jospa palauttaisi sen minullekin.
 
Mutta nyt taas metsään ennen kuin pimeä kokonaan tulee!