Tänään kävimme Sadun kanssa hakemassa Rocin pennun kotiin. Herra on väriltään punavalkoinen eli oikean värinen.... Yö laulaa että rakkaus on lumivalkoinen, mutta kyllä se on punavalkoinen ;) Ei Qira ja Rudi kyllä ole koskaan olleet noin pieniä. Kait se vaan tuntuu sille kun kasvavat pirut niin nopeasti. 

Pienen miehen kirjanimeä emme vielä tiedä kun paperit eivät ole tulleet Kennelliitosta, kutsumanimestä nyt puhumattakaan. Mutta eiköhän se sieltä löydy. Pieni mies tulee Sadun ja meidän yhteisomistus koiruudeksi ja koti on pääasiassa Sadun luona mutta on ensimmäinen vierailujakso varakotiin jo sovittu. Ja yhteistyötähän olemme jo tehneet yhdeksän vuoden ajan.

Meidän isot koirat katsoivat pentua jo rutiinilla läpi ja jatkoivat sitten touhujaan. Eilen kävimmekin pitkästä aikaa kunnon metsälenkillä ja sen päätteeksi uimassa. Papu oli sitä mieltä että joki virtaa liian lujaa eikä juuri kauaksi uskaltanut lähteä. Pojat sen sijaan pistivät vastavirtaan menemään oikein olan takaa.

Huomenna jatkuisi Qiran ja Rudin pentukurssi viikon tauon jälkeen. Jospa vaikka viikolla ei menisi töissä illalla niin pitkään että ehtisimme kaupunki kävelylle myös. Papulla on tulevana viikonloppuna kisat joten pitäisi ehtiä käydä treeneissä kontakteja katsomassa. Niitä kun meillä ei vielä kotona ole. Mutta jospa kesän mittaan saisimme nekin koti pihalle. Sitten olisi aikalailla omavarainen esteiden suhteen.

Pikku hiljaa pitäisi käydä katsomassa mikä on fasaaneiden tilanne. Onko siellä poikasia ja minkä kokoisia. Jospa ensi viikolla saisi senkin aikaan.